Зеленський на форумі в Давосі зустрінеться з керівництвом МВФ. Можливо, кредитна програма буде останньою

Зеленський на форумі в Давосі зустрінеться з керівництвом МВФ. Можливо, кредитна програма буде останньою

Фото: Associated Press

Українська делегація вирушила до Швейцарії.

Президент України Володимир Зеленський на полях Всесвітнього економічного форуму в Давосі 22 січня проведе зустріч з директоркою-розпорядницею МВФ Кристаліною Георгієвою.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства фінансів у Facebook.

Окрім Зеленського, у зустрічі з керівництвом МВФ братиме участь міністерка фінансів Оксана Маркарова.

"Оксана Маркарова братиме участь у зустрічах президента України Володимира Зеленського з директоркою-розпорядницею МВФ Кристаліною Георгієвою, з президентом ЄБРР Сумою Чакрабарті, з очільниками компаній SOCAR і Cargill, а також у засіданні Національної інвестиційної ради", - йдеться в повідомленні.

Сьогодні міністерка фінансів Оксана Маркарова у складі української делегації вирушає в Давос для участі у ювілейній -...

Опубліковано Міністерство фінансів України Вівторок, 21 січня 2020 р.

Своєю чергою, міністерка фінансів Оксана Маркарова припускає, що Україна може відмовитися від фінансової підтримки МВФ після виконання наступної програми фінансування.

"Програма МВФ, по якій ми досягли домовленостей на рівні менеджменту, обов'язково потрібна на три роки. Але вже з неї, повністю її виконавши, є шанс випустити з МВФ", - написала міністерка фінансів в коментарі.

Нагадаємо, цьогорічний економічний форум у швейцарському Давосі триватиме від 21 до 24 січня. Найсерйознішими загрозами для світової економіки Всесвітній економічний форум у Давосі (ВЕФ) назвав вимирання видів флори і фауни і кліматичні катастрофи.

Ґрета Тунберґ на форумі в Давосі закликала активніше боротися зі зміною клімату

Ґрета Тунберґ на форумі в Давосі закликала активніше боротися зі зміною клімату

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація