"Жодних перемовин": Гончарук спростував інформацію про перемовини із Коломойським щодо "ПриватБанку"

"Жодних перемовин": Гончарук спростував інформацію про перемовини із Коломойським щодо "ПриватБанку"

Фото: УНІАН

Голова уряду наголошує, що перемовин з Коломойським не проводять.

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що уряд не веде переговори з бізнесменом Ігорем Коломойським щодо "ПриватБанку". За його словами, журналісти Financial Times не правильно його зрозуміли. Про це йдеться на сайті Кабміну.

"Зранку вийшла стаття в Financial Times, в якій я коментую справу "ПриватБанку" та нібито наголошую, що ми шукаємо компроміс в цьому питанні. Статтю одразу передрукували українські ЗМІ, які від себе додали, що уряд веде переговори з пошуку компромісу з цього питання. 

Більше того, журналістам FT я наголошував, що не настільки глибоко знаю юридичні деталі цієї справи, щоб її коментувати по суті. Але я впевнений, що буде зроблено все, щоб захистити гроші українських платників податків та національні інтереси України. І зроблено це буде в тісних консультаціях з міжнародними партнерами", - повідомив він.

Також він про це написав на своїй сторінці у соцмережі у Twitter. "Уникаючи подальших маніпуляцій та розголосу, хочу розставити крапки "над і": Жодних перемовин Уряд ні з ким не веде. Уряд уважно вивчає ситуацію навколо Приват Банку (зокрема перемовини з колишніми його власниками, які проводились попередньою незалежною наглядовою радою банку)", - додав голова уряду.

Раніше з посиланням на інтерв'ю газеті Financial Times повідомлялося, що Гончарук заявив, що компроміс щодо питання "Приватбанку" з бізнесменом Ігорем Коломойським можливий.

Кабмін Гончарука почав обговорення майбутнього проекту бюджету країни на 2020 рік

Кабмін Гончарука почав обговорення майбутнього проекту бюджету країни на 2020 рік

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Відставка Кабміну Гончарука
Наступна публікація