Сподіваюся повторити свій успіх і зірвати джекпот Партнерський Матеріал

Сподіваюся повторити свій успіх і зірвати джекпот

Денис грав у лотерею понад десять років, поки торік не виграв мільйон гривень.

Денису Шадурі зі Львова пощастило виграти мільйон гривень в лотерею у "Лото-Забава" 27 травня 2018 року під час розіграшу 981-го тиражу, а у серпні того ж року він приєднався до "КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ "М.С.Л.". В улюблене бінго він грав понад 10 років і, нарешті, удача йому посміхнулася. У свій виграш повірив не відразу, а лише наступного дня після кількох ретельних перевірок.

Після виграшу Дениса запросили до Києва та влаштували йому мільйонерський вікенд – у рамках програми "Два дні з життя мільйонера" ​​від оператора державних лотерей "М.С.Л." Шадура пересувався містом на лімузині, літав над Києвом на гвинтокрилі, побував у Межигір'ї та пожив у готелі у центрі Києва, збудованому на гроші від лотерей, з панорамою на НСК "Олімпійський".

Денис Шадура – мільйонер "Лото-Забава"

"Той, хто шукає мільйони, дуже рідко їх знаходить. А той, хто не шукає, не знаходить ніколи", – ця цитата відомого французького письменника Оноре де Бальзака стала запорукою лотерейного успіху Дениса. Головний його план на мільйон – інвестувати гроші у розвиток сімейного бізнесу.

Ми поспілкувалися з Денисом через рік після виграшу та розпитали, як і на що він витратив виграні гроші, чи вдалося здійснити мрію та що планує робити далі.

— Є глобальні плани, на що витратити гроші, яка є мрія?

— Наразі планую трохи відпочити, оскільки завдяки такому виграшу з'явилися можливості для цікавих подорожей, а частину – інвестувати у маленький сімейний бізнес, який розташований у Львові. Він пов'язаний із продажем продуктів харчування.

— В яку країну плануєте поїхати?

— Планую цього року на два тижні поїхати у відпустку до Швеції, Фінляндії та Норвегії. У мене у Швеції живуть друзі, і ми, власне, плануємо з ними поїздити по цих країнах, відвідати фіорди. Оскільки там дуже гарна природа, плануємо насолодитися північною красою.

Денис Шадура – мільйонер "Лото-Забава"

— Плануєте там жити як мільйонер чи будете економити?

— Будемо трошки економити – плануємо зупинятися в готелях чи палатках.

— Одразу після виграшу ви брали участь у програмі "Два дні з життя мільйонера", що найбільше запам'яталося?

— У мене взагалі найкращі спогади про цю програму, яку для мене організувала компанія "М.С.Л.". Визначити щось особливе за ці два дні мені важко, оскільки програма була дуже насичена. Мені вдалося поспілкуватися з дуже приємними людьми, познайомитися з ними. Приємний був момент, коли я приїхав до Києва, мене одразу зустрів лімузин на вокзалі. Працівники "М.С.Л." мені дуже багато цікавого розповіли про компанію, її історію, про інвестиції у доброчинність. Вважаю, що лотерея – дуже позитивний момент в Україні. Наприклад, на кошти від лотерей "М.С.Л." було реалізовано багато соціальних проектів, оформлено грошові допомоги малозабезпеченим людям, дітям, молодим спортсменам тощо. Це круто, що в Україні є "М.С.Л.", яка займається цими питаннями та розвиває це активно.

Денис Шадура – мільйонер "Лото-Забава"

— Ми знаємо, що вам вдалося політати на гвинтокрилі над Києвом. Які враження?

— Це було моєю мрією. Після виграшу мені зателефонували з компанії "М.С.Л." і повідомили про участь у програмі "Два дні з життя мільйонера", серед іншого запланували політ на гвинтокрилі. Я одразу погодився, оскільки мріяв це зробити давно. Я був дуже задоволений і враження від цього польоту в мене залишилися найкращі.

— Не було страшно?

— Ні. Мене це було дуже цікаво.

Денис Шадура – мільйонер "Лото-Забава"

— Чи були у вас передчуття, що можете виграти? Чи це було несподіванкою?

— Коли я розпочинаю якийсь процес чи дію, вірю в те, що вона має бути доведена до кінця. Тому, коли я розпочав грати у лотерею десь понад 10 років тому, я грав з надією, що зможу виграти велику суму грошей. Десь за декілька років до виграшу мільйона, мені вдалося виграти приємну суму, еквівалентну $200-300. Тоді до великого призу не вистачило буквально двох цифр. Я зрозумів, що колись удача має посміхнутися та я виграю ще більше.

Денис Шадура – мільйонер "Лото-Забава"

— Кому першому розповіли про виграш?

— Поділився зі своїми батьками, брату зателефонував, сказав, що виграв мільйон гривень. Вони дуже зраділи, спочатку не могли в це повірити, а потім збагнули. До речі, батьки теж колись давно грали, але призів не вигравали, на жаль.

— Після виграшу мільйона гривень продовжуєте грати в лотерею?

— Так, звичайно. Були незначні виграші – близько 10-20 гривень. Ще цікавий момент: зараз я перебуваю в "КЛУБІ МІЛЬЙОНЕРІВ "М.С.Л." і компанія щомісяця надсилає мені лотерейні білети на згадку про мій виграш. Приємною несподіванкою було те, що по багатьох з них вигравав невеличкі суми. Сподіваюся, що одного разу зможу повторити свій успіх, зірвавши джекпот.

Два дні з життя мільйонера Дениса Шадури

Два дні з життя мільйонера Дениса Шадури
Наступна публікація