Мене підкорила його пристрасть. Ілля Кива та його дівчина відверто розповіли ТСН про свої стосунки

Мене підкорила його пристрасть. Ілля Кива та його дівчина відверто розповіли ТСН про свої стосунки

Наскільки збігаються думки закоханих про стосунки і важливі питання, читайте в інтерв'ю.

Відпустка політика Іллі Киви став надбанням соцмереж. І виною тому не тільки відео, на якому політик їсть руками, але і супутниця Киви - ефектна блондинка. Як виявилося, дівчину звуть Катерина Мазур і зі скандальним політиком вони познайомилися у спортзалі. 33-річна Катерина має 5-річного сина, квартиру, новенький "Мерседес", діаманти та бізнес за кордоном, але заради любові переїхала в орендовану квартиру до Киви і впевнена – це той самий чоловік її мрії. З Іллею і Катериною журналіст ТСН спілкувалася окремо, але на одні й ті самі теми. Наскільки збігаються думки закоханих про стосунки і важливі питання, читайте в інтерв'ю.

Про знайомство

Катерина Мазур

- Як ви познайомилися?

- Познайомилися ми в спортзалі. У нас сини від колишніх стосунків, яким по п'ять років, ходять в одну секцію. Ми бачилися, часто перетиналися. В один прекрасний день наші діти затрималися трохи довше. Ну і, поки ми чекали наших дітей, ми випили кави і зачепилися на тему МВС. Тому що я там продовжую навчання у Національній академії внутрішніх справ. Я буду юристом. Мені потрібна була допомога щодо МВС. Тому що мені треба було поступати, у мене були питання, і на тлі цього почали спілкуватися. Це було в липні 2017 року. І так воно все закрутилося.

- Він допоміг вам зі вступом?

- Ні. Поступила я сама. Просто у мене були питання, пов'язані з іспитами. Може бути, це був привід для того, щоб познайомитися. Поліція нас звела.

Жінка має бути витривалою. Спільне тренування Киви з його дівчиною

Жінка має бути витривалою. Спільне тренування Киви з його дівчиною

Ілля Кива

- Ви познайомилися у спортзалі, хто зробив перший крок?

- Хіба не бачите, що це Катя - ініціатор нашого знайомства. Я 12 років сюди ходив і горя не знав.

- Так що вас підштовхнуло до неї підійти?

- Блондинка, гарна. Я люблю блондинок і красивих дівчат.

 

Ничего не делать тоже нужно уметь!

Публикация от KM (@katerina_mr8888)

Про стосунки

Катерина Мазур

- Ілля для вас - ідеальний чоловік?

- Ілля для мене - приклад ідеального чоловіка. Все, що мені подобається, і все, що я шукала, я знайшла в цій людині.

- Але Кива - складний чоловік. Як ви до нього звикали?

- Вдома він не скандальний. Вдома він домашній. Це дві абсолютно різних людини.

- Довго з ним зустрічалися?

- Все стало розвиватися швидко і стрімко. За місяць почали жити разом.

- Ви переїхали до нього?

- Так, півроку тому. У мене є прекрасна квартира, на сто квадратів. Але я переїхала до нього на зйомну. В моєму будинку залишилися батьки з сином. Я щодня бачуся з сином. Поки ось так. Я їду рано вранці і повертаюсь пізно, як і Ілля. Мені потрібно відвезти дитину в садок і забрати. У мене є, як у будь-якої жінки, обов'язки.

- І зараз живете удвох з Іллею?

- Ні, ми втрьох. У мене є собака. Його звуть Семен, сім років улюбленцю, породи чихуахуа. Ілля до нього звикає. А Семен боїться Іллю. Але особливо мені було важко залишити на час дитину і переїхати на зйомну квартиру. Почуття затьмарили розум.

 

Публикация от KM (@katerina_mr8888)

- Як з ним жити?

- Чудово. Я люблю готувати. Ілля любить все. Але я зараз намагаюся готувати менше, щоб всі тримали себе у формі.

- Хто першим зізнався в почуттях?

- Він, було все стримано і вже зрозуміло без слів. Просто ми обидва горді. Для нас це було несподівано. Він сказав, що схоже я тебе люблю. А я відповіла, що не схоже. Я вже точно люблю. Він чоловік, якого я шукала.

- Як вас дивує Ілля?

- Ілля, насамперед, здивував невідповідністю екранного образу і тим, що відбувається вдома. Вдома він м'який, спокійний, великий кіт. Особливих подарунКив не було. Все банально: квіти і походи в кіно. Іде він рано, приходить пізно. Тому особливо на спілкування часу у нас немає.

- Ревнуєте до прихильниць Киву?

- Він дорослий чоловік. У нього, природно, хтось та був до мене. Те, що було до нашого знайомства, мене це не хвилює. Слава Богу, що шанувальниці не стоять у нас під дверима.

- Кива - пристрасний чоловік?

- Мене підкорила і його пристрасть в тому числі.

Ваше серце до знайомства з Кивою довго було вільне?

- Дуже довго.

Ілля Кива

- Наскільки серйозні ваші стосунки?

- Прийшов той момент, коли я дивлюся на людину, яка поруч зі мною перебуває, серйозно, по-іншому. І прийде той момент, коли я знайду в собі сили взяти на себе ще одну відповідальність.

- У вас було багато жінок. Катя для вас, яка вона?

- Мені з нею спокійно. Я шукав завжди спокій. Я занадто запальний, імпульсивний і невгамовний. Її спокій і рівновага – це те, що мене підкупило.

- Катя каже, що ви "добрий кіт" вдома.

- Коли сплю. Тому що я приходжу додому і лягаю спати. Катя мене бачить в горизонтальному положенні. Тому в її розумінні я можу здаватися і добрим котом.

- Катя переїхала до вас?

Так, ми вже півроку разом. Я орендую квартиру в центрі міста, площею 90 квадратів. Я можу собі її дозволити зняти. Це недешево.

 

Публикация от KM (@katerina_mr8888)

Про гроші

Катерина Мазур

- У вас кільце і сережки – діамантові. Любите діаманти?

- У мене вони просто є. Кожна дівчина любить прикраси.

- Подарунки Іллі?

- Ні. Я вже досить доросла. Мені 33 роки. У мене можуть бути якісь прикраси в цьому віці.

- Хто ви?

- Я просто мати. У мене є син. Я ніколи не була заміжня. Але стосунки у мене були. І я просто жінка, незважаючи на те, що я вчуся і в мене є мої хобі. Мій батько працює тут у спортклубі дуже довго - тренер зі східного єдиноборства, карате. Напевно, років з 16 я сюди ходжу. Це сімейний клуб. Всі один одного знають. Ілля сюди ходить 12 років. Ми довго не перетиналися. Моя мама на сьогоднішній день не працює. Вона мені допомагає з дитиною.

- Ви – дівчина заможна. Хто вам допомагав ставати на ноги?

- Звичайно, у мене є батько моєї дитини. Але також у мене є бізнес за кордоном. Це нерухомість, з якою я маю постійний дохід.

- Зараз у вас з Кивою загальний бюджет?

- Так. Але головний у нас Ілля. Він - головний годувальник.

 

Я сегодня в роли шофёра невесты))))

Публикация от KM (@katerina_mr8888)

Ілля Кива

- Плануєте тепер купити будинок або квартиру, є кошти?

- Поки я був один, мені не потрібно було те, що було тягарем. Пішовши в політику, я все одно залишився на війні. Катя, напевно, більше хоче якогось домашнього куточка. У мене цього немає. Я воїн і кочівник. Може, в якийсь момент я прийду до цього стану, коли я повинен буду забезпечити Катерину в першу чергу. Якщо все складеться так, як воно складеться.

- У вас є бізнес?

- Я не займаюся бізнесом принципово, причому з дитинства. Для мене це неприйнятно. Бізнес – занадто брудно для мене.

- На що ви живете?

- Я зовсім недавно зійшов з посту радника міністра внутрішніх справ. Перед цим я був начальником Департаменту протидії наркоторгівлі. Офіційно у мене до сорока тисяч зарплата. За сорок тисяч можна прожити. Це близько двох тисяч доларів.

- Катя любить діаманти. Вас не хвилює, що ви не відповідаєте її колишнім чоловікам...

- Не знаю, що там хто любить, я знаю, як воно буде. Буде так, як воно є зараз у мене, і ніхто роздувати нічого не буде. Вона займається, у неї там є якийсь бізнес. Я в це не лізу і мені це не цікаво. У моєму розумінні, це її хобі. Про її бізнес краще розмовляти з нею.

- На інтерв'ю Катя приїхала на новому позашляховику "Мерседес". Виявилося, що вона його недавно купила, чи ви подарували?

- Я б, напевно, з величезним задоволенням робив би жінкам такі подарунки, але, на жаль, немає. Насправді Каті ніхто не дарував. Вона в змозі купити собі автомобіль. А я їй номера зробив – чотири вісімки, використовуючи свій адміністративний ресурс.

- Чому вісімки?

- Не знаю, це її примха. І там літери на початку "КА" і в кінці "КІ" – Катя і Кива. Але це випадково забив комп'ютер. Моя була історія тільки з чотирма вісімками.

Машина Катерини / Фото: Фото Валентини Мудрик/ТСН

- Бюджет у вас тепер загальний?

- Так, і нам вистачає.

Про весілля і сімейне життя

Катерина Мазур

- До знайомства з Кивою ви довго жили з батьком своєї дитини?

- Ця тема закрита. Заміжня я ніколи не була. Виходить, що не хотіла. А тепер, виходить, хочу. Мені самій дивно, як взагалі так. Я іноді не вірю в те, що відбувається.

- Мрієте стати дружиною Киви?

- Я думаю про весілля. Але не форсую події. Насолоджуюся життям. І у мене немає такої ідеї фікс. Якщо буде весілля, то тихе і скромне. Для нас двох. У мене є дитина. Я думаю і про нього теж. Плюс, так вийшло, що Ілля публічний, і все непросто.

- Зараз прямо погодилися б стати дружиною Киви?

- Я думаю, що я секунд 30 подумаю, якщо він запропонує. Насправді, ми дорослі, живемо разом - штамп у паспорті нічого не міняє, я вас запевняю.

Ілля Кива

- Катя мріє вийти за вас заміж. Коли?

- Це зрозуміла мрія кожної жінки - вийти заміж. Це важливий процес у житті будь-якої жінки – правильно вибрати чоловіка. Питання - коли. На все воля Божа.

- Цього року Ілля Кива одружиться?

- Якщо все буде складатися так, як складається, я думаю, так, це станеться. Коли я захочу дитину – я одружуся заради дитини. На даний момент, у Киви є дівчина, до якої він ставиться серйозно.

- У вас був уже шлюб?

- Так, у мене один шлюб. У 15 років одружився. У 16 років народилася дочка, в мене є доросла дочка і маленький син від інших відносин.

 

Отдых? Нет не слышала! Работа над собой по расписанию!!!

Публикация от KM (@katerina_mr8888)

Про скандальний імідж та медійність

Катерина Мазур

- Після знайомства ви дивилися в інтернеті, наскільки скандальний Кива?

- Так, інформація про нього в інтернеті була скандальною. Мені стало цікаво порівняти те, що про нього говорили і те, що я бачу.

- Погоджуючись на це інтерв'ю, ви радилися з Кивою?

- Так, я не хотіла. Але він сказав, що це неминуче. Питаю: а можна я не піду. Він – іди, неминуче.

Ілля Кива

- Коли ми просили в інтерв'ю Каті – вона радилася з вами.

- Я досить скандальний, постійно перебуваю в стрічці новин. Я навчився правильно формувати ось цю стрічку. Тому що стоїть завдання за короткий проміжок часу досягти впізнаваності. Я в політиці не 15 років, як Ляшко або Арсеній Петрович. Коли про тебе не знають, все одно, що ти говориш.

- Може бути, Катя для вас - теж піар?

- А вам не здається, що мені було б зручніше піаритися на різних дівчатах, продовжуючи колекціонувати їх фотографії в своєму Інстаграмі. Катя не сильно хотіла давати інтерв'ю. Я їй сказав, що рано чи пізно це станеться і нехай, це буде краще, почують від тебе особисто, ніж додумають в пресі. Та тому що це був 1+1. Це не пас 1+1, я просто щиро і з повагою ставлюся до вашого каналу.

- Ми не раз бачили ваші скандальні фотографії, які ви самі викладаєте.

- Все дуже просто. Я вмію формувати свою загальну стрічку. Для цього потрібен скандал. Одні цілують корів. Інші їдять землю. Я навчився грати на контрасті. Тому поруч зі мною красиві засмаглі жінки.

- Тепер Катя вас контролює і ви перестали викладати фото з іншими жінками?

- Це я контролюю, не Катя. Катя не може нічого контролювати. Катя може бути поруч зі мною. Це моє шанобливе ставлення до жінки, яка знаходиться поруч з собою.

 

Это было круто !‍♀️

Публикация от KM (@katerina_mr8888)

Про відпустку в Індонезії

Катерина Мазур

- На відпочинку в Індонезії ви були разом, де Кива був помічений. Чому він там на відпочинку їв руками?

- Ну, і що, нічого страшного. Справа в тому, що ми попросили прибори. Нам їх не принесли. Це був ранок, після тренування. Прямо так, щоб падати в обморок – ні, у нього руки чисті, в чому проблема. Мене важко здивувати чимось. Я була схильна, щоб і самій у принципі взяти приклад з нього і поїсти руками. Але моя перша реакція, коли побачила в інтернеті, - подив. Подумала, Боже мій, ми на Балі, і хтось знімає Іллю. Сорому не викликало це відео, тільки повеселило трошки.

- Вдома він теж їсть руками?

- Вдома я спочатку приношу прилади, а потім – їжу.

Ілля Кива

- Після нового року ви відпочивали разом на острові Балі і там вам спіймали за тим, що їли руками...

- Я прибіг зі спортазали і на столі була їжа. Я швиденько пробігся по столу і побачив, що їжу принесли японську, а паличок не було. І була дилема – чи їсти виделкою, або руками. Я подумав, що більш органічно було б японську їжу їсти руками. Ну, а як рол наколювати цією вилкою. Це теж було б не комільфо. А рол, який береться руками, в принципі в Індонезії їсти руками теж можна. Тому виключно з естетичного формату я вирішив з'їсти руками, тим більше, так смачніше. Точно це не Антон Геращенко і точно це не лизання тарілок. Я думаю, що для чоловіка їсти руками – це природно.

- Вдома також їсте?

Я - так. Катя сказала, що до десертного ножа ми ще не дійшли.

Розмовляла кореспондент ТСН Валентина Мудрик

Повʼязані теми:

Наступна публікація