Перше спільне інтерв'ю Ступки і Логунової у статусі батьків. На кого схожа донька та як дитина змінила зірок

Перше спільне інтерв'ю Ступки і Логунової у статусі батьків. На кого схожа донька та як дитина змінила зірок

Фото: ТСН.ua

Пара поспілкувалася із ТСН.ua про особливості характеру маленької Богданки.

Нащадок легендарної акторської династії Ступок – Дмитро – разом із дружиною Поліною Логуновою виховують крихітну Богдану. Про своє знайомство, початок стосунків та зміни у житті, викликані батьківством пара розповіла в інтерв'ю ТСН.ua.

Зірки одружилися майже рік тому, а вже у квітні 2017-го народилася їхня донечка. Закохані демонструють у Мережі світлини із родинного відпочинку та насолоджуються статусом мами і тата.

 -  Дмитре, Поліно, сьогодні ви подружня пара із маленькою донечкою. Чи могли ви уявити собі такий розвиток подій "на світанку" стосунків? Пам'ятаєте перше побачення?

 - Дмитро Ступка: Перше побачення з Поліною? Ну, звичайно, колись заочно були знайомі, бачилися на різних перформансах, були на різних шоу.  Потім, я приїздив, коли вона ще працювала на М1, брала інтерв'ю,  спілкувалися. Запросив її на побачення. Я був у відпустці –  їздив до друзів. Потім повернувся, зустрілися з Поліною. І вже від того дня не розлучалися.

Фото: instagram.com/stupka777

- Поліна Логунова: Ну з мого боку, я взагалі не хотіла йти з Дмитром на зустріч. Я взагалі не люблю чай, більше кавоман, а Діма навпаки п'є чай. І він мене весь час кликав на чай. Я йому кажу: який взагалі чай?  Зрештою, ми випили Jagermeister. На першу зустріч я прийшла з роботи, у мене була післяноворічна депресія, бо треба було багато всього оплачувати, були певні складності з роботою. Я ходила в дещо завантаженому стані, думаючи про те, як все розрулити з  рахунками. Настрою на саму зустріч не було, я прийшла без укладки, в спортивних штанях, з рюкзаком, гулькою на голові, стомлена і трохи застуджена. Все почалося з Jagerа, подумала, що бальзам, мабуть, допоможе вилікуватися без антибіотиків. Таким чином відбулося перше побачення. Ніхто не думав про жодні родини, я була в такому стані, засмученою, і на жодні стосунки не була налаштованою.

Коли з’явилася родина – у Діми і поведінка змінилася, і ставлення до життя, до всього навколо

- Це була зима 2016-го, а як ви познайомилися до побачення?

 - Ми зустрічалися на програмах. Дмитро приходив на М1 та на ранкове шоу на НЛО-ТВ, я на той момент там працювала. Він приходив як гість, я брала інтерв'ю. Тому ми з ним заочно одне одного знали за світськими заходами.

Фото: instagram.com/stupka777

 - Донечці майже півтора місяця. Які зміни у своєму житті за цей час зможете назвати? Окрім прогнозованої відсутності сну.

 - Дмитро: Стільки уваги приділяєш дитині: щоб не продуло, щоб не було їй надто спекотно. Постійно з дитиною зараз і, це не заважає, бо ми цього хотіли. Зрозуміло, що у всіх однаково – діти і плачуть, і животики у них болять, і зубки ріжуться, тому ми були до цього готові. Я виховував свою сестру в дитинстві: і підгузники їй міняв, тому я більш-менш розумів, що як робиться. У мене підвищився рівень відповідальності. Коли є вільний час, то провожу його з дитиною.

Дмитро Ступка із донькою / Фото: ТСН.ua

Коли Поліна їде на роботу або я у справах, то ми міняємося. В принципі, відповідальність – це основне, що змінилося. Я тішуся дуже, звичайно, беру її на ручки, і ми разом засинаємо.

- Поліна: Для мене це, по-перше, певні моральні та психологічні зміни. Ніколи не думала, що зможу присвячувати життя комусь, окрім себе самої, і любити когось більше, ніж саму себе. З'ясувалось, що можу. Я не думала, що материнство для мене буде початком для того, щоб змінитися. У мене дуже змінилися погляди на життя, дуже серйозно ставлюся до всього, включаючи свою безпеку, чи пристебнуті ремені безпеки в машині. Тому я стала просто серйозною мамою.

 - Найцікавіші для громадськості факти після народження малечі: на кого схожа наймолодша Ступка та як ви назвали доньку?  

- Дмитро: На мене схожа. Ні, ну там Полінка ще є звичайно: дивіться, у Поліни довгий розріз очей, і у мене трохи такий. Я дивлюсь на свої фотографії з дитинства і бачу, що донька – дуже подібна на мене. Ми із Поліною одне на одного схожі. Дитина, звичайно, буде мінятися, буде рости, але 100%, що від Полінки і від мене є багато спільних рис.

Дмитро в дитинстві / Фото: instagram.com/stupka777

- Поліна: У неї очі та брови мої. Мені здається, що губи теж мої, носик – батька. За характером доволі мила дитина, без вимагань не порушує спокій. Вона любить витягати губки, коли поїсть. Таке відчуття, що вона просочилася в Instagram і завжди, коли завершує трапезу, витягує губки, начебто сфотографуватись хоче. Молодець така.

- Як лагідно кличете маленьку?

 - Поліна: Ми називаємо її Булочка.

Фото: instagram.com/stupka777

- Дмитро: Як Полінка казала, так і називаємо: доця, Богданка, Бодя, Булочка.

 - Який у донечки характер: на кого більше схожа та чи виявляє вже акторський талант? Зрозуміло, що у такій зірковій династії та із творчими батьками інакше бути не може

- Дмитро: Голос у неї сильний, вже посміхається, коли нас бачить. Губки бантиком складає, роздивляється все.

Ніколи не думала, що зможу присвячувати життя комусь, окрім себе самої, і любити когось більше, ніж саму себе. З’ясувалось, що можу

- Поліна: Вона ще зовсім-зовсім маленька, ще так точно нічого не зрозуміло.

 - Запитання, насамперед, до Поліни. Який Дмитро татко? Чи навчився змінювати підгузники?

- Поліна: Діма говорив, що умів змінювати підгузники, але розучився. Втім, потім швидко навчився знову. Приділяє увагу доньці, мені, такий романтичний – творча натура: знає, що таке увага і тому приділяє її багато мені і доньці. Він став сімейною людиною – раніше були дівчата, які вимагали лабутени, айфони. Діма колись в цьому колі тусувався і поводився відповідно. Коли з'явилася  родина – і поведінка змінилася, і ставлення до життя , до всього навколо.

- Ви можете з ним спокійно лишити малечу?

- Поліна: Так, я так і роблю, коли на роботу потрібно, чи на манікюр, чи на знімання передачі.

Фото: instagram.com/stupka777

- Дмитро:  Я доволі підкований тато, і нормально ставлюся до того, коли діти плачуть. Дехто одразу починає дзвонити, з'ясовувати у більш досвідчених. Але дитинка плаче, їй щось не подобається. Вона цілком не може висловити свої почуття і думки, тому і може через це розплакатися.

- Поліно, які зміни у собі Ви спостерігаєте: чи змістилися пріоритети через материнство? Що наразі плануєте стосовно майбутньої кар'єри та виходу з декрету.

- Я уже увійшла в якийсь ритм. Скажімо, пропозицій на ринку не так багато, щоб на всю силу працювати, мати можливість наймати няню. Коли вже буде проект, тоді зможу повністю працювати, а поки так важкувато: або я поганий професіонал, або  все ж таки проекти не дуже.  Іноді є пропозиції десь брати участь, а потім дізнаються, що є грудна дитина, і все. Відмовили в одному тревел-шоу, бо я маю маленьку дитину. Мені це трошки "вдарило по мозку", бо я дуже люблю працювати і хотіла там брати участь. Це настільки цікаво, що збожеволіти як круто. Я, звісно, розумію людей, які ухвалили таке рішення, бо це відповідальність, насамперед, для них.

- Не хотіли, аби Ви залишали малечу на довгий час?

- Я би не залишала, брала б або із собою, або із нянею. Вони не захотіли брати зайве завантаження на себе.

- Дмитре, у зв'язку із поповненням у родині, батькам треба працювати вдвічі більше. Розкажіть, у яких проектах ви зараз задіяні?

- Ми в червні починаємо знімати "Гвардію", потім будуть "Крути", але це вже буде восени. Там були проби, мене ще остаточно не затвердили, тому рано про це говорити.  100%, що від червня починаємо знімати "Гвардію". (У фотоблозі актор показував світлини із робочого процесу, де постає у кадрі із кривавим гримом).

 

Наразі Дмитро знімається у "Гвардії" / Фото: instagram.com/stupka777

Наразі Дмитро знімається у "Гвардії" / Фото: instagram.com/stupka777

Наразі Дмитро знімається у "Гвардії" / Фото: instagram.com/stupka777

- А, можливо, у Вас є плани спробувати себе в різних амплуа, наприклад, ведучим, чи як Поліна радіоведучим?

- Я пробую вести різні корпоративи, вів весільний бал. Коли з'являється така робота, то, звичайно, працюємо. Просто це залежить від ринку і пропозицій, коли є робота, ми не відмовляємося. Будемо робити постановки і вистави по Україні – поки що тільки такі варіанти.

- А розкажіть про ваш сімейний відпочинок. Малечу плануєте брати в майбутні відпустки?

- Дмитро: Взагалі, плануємо поїхати кудись відпочити, бо треба і подихати свіжим повітрям, і біля моря побути. Думаємо полетіти, до Туреччини, наприклад, щоб недалеко. Потрібно, щоб дитина подихала повітрям: навпаки, буде краще на морі побути, а не в загазованому Києві .

- Поліна: Так, ми плануємо у відпустку із донькою. Але це буде недалеко, щоб недовго летіти.

- Важливим пунктом для новоспечених матусь є повернення допологової форми. Чи розробили Ви собі план тренувань та харчування. І, взагалі, як вагітність вплинула на Вашу фігуру?

-Я спілкувалася з класним дієтологом Наталією Самойленко, вона вміє правильно розробляти індивідуальний план харчування, графік споживання їжі організму з певним набором аналізів, тобто все індивідуально. Навіть у якийсь момент часу мені допомогла скинути зайву вагу, підрівняти баланс з жирами, вуглеводами і так далі. Я схудла на певну кількість кілограмів, але це ще вплинули гормони.

Молода матуся швидко повернулася у форму після пологів / Фото: instagram.com/polinalogunova

Я харчувалась завжди ідеально, але саме через гормони не могла скинути, а навпаки набирала вагу. Уже після співпраці з гінекологом вирівняла їх, а згодом мені вдалося стримати вагу під час вагітності. Вдалося це завдяки правильному харчуванню, консультацій дієтолога, гормонального фону. Під час вагітності та після я, в цілому, як харчувалася, так і харчуюсь. Могла хіба що з'їсти більше фініків чи кураги, і в підсумку вийшло, що я не погладшала. У моєму випадку проблема ваги була пов'язана з гормонами.

- Спортом наразі займаєтеся?

- Мені зараз не можна. І, звісно, під час вагітності була без спорту, без нічого.

 - А розсекретите на скільки погладшали під час вагітності?

- Так, на 10 кілограмів.

Ми плануємо у відпустку із донькою. Але це буде недалеко, щоб недовго летіти

- Важливим моментом у житті кожної мами є вибір годування дитинки. Ви за грудне вигодовування?

-Так, я сама годую. Трохи не поважаю людей, які кажуть: боляче, неприємно, груди обвиснуть. Терпіти потрібно, народжувати ніби приємно…

Поліна Логунова обирає для малечі саме грудне вигодовування / Фото: ТСН.ua

 - Із якими труднощами ви, як батьки-дебютанти, зіштовхнулися після появи у вашому житті доньки?

- Дмитро: Найскладніше – це те, що донька не дає спати вночі, мабуть. В принципі все нормально, ніяких труднощів поки немає.

- Поліна: Зіштовхнулися із проблемою вибору педіатрів, ортодонтів  і інших лікарів. Питання щеплень – відкрите, і воно ніколи не закриється остаточно. Ми наразі маємо спеціаліста, у котрого спостерігаємося, але можливо ще знайдемо когось. Я наразі цим займаюся, а взагалі, у цьому плані знайти професіонала важко.

Олександра Лазебник

Повʼязані теми:

Наступна публікація