Богдан Ступка відсвяткував 70-річний ювілей

Богдан Ступка відсвяткував 70-річний ювілей

Богдан Ступка

Український актор Богдан Ступка відзначив 70-річчя: "Як казав мій батько, доживи до 70, а потім живи, скільки хочеш".

Народному артисту України Богдану Ступці виповнилося 70 років. Свій ювілей він відзначив на вечірці для найближчих людей у театрі імені Івана-Франка, художнім керівником якого він є.

До свого серйозного ювілею сам Ступка ставиться іронічно. "Як казав мій батько, доживи до 70, а потім живи, скільки хочеш", - пригадав він.

День народження у Києві Богдан Ступка святкує лише останні 4 роки, з того часу, як з життя пішла його мама. Вона народилася з ним в один день і 27 серпня він завжди був у Львові.

Сьогодні Богдан Сильвестрович записав своє найпотаємніше бажання на аркуші і відпустив його в небо. В'язанка надувних кульок піднялася високого, стрімко повернулася і символічно застрягла в театральній липі.

Найближчі люди зичили Ступці лише міцного здоров'я. Після важкої операції в Німеччині йому потрібні сили, щоб у наступному театральному сезоні вийти на сцену. Привітали метра української сцени і видатні політичні діячі, зокрема президент України Віктор Янукович і президент Росії Дмитро Мєдвєдєв.

Віктор Янукович побажав імениннику здоров'я, щастя і невичерпної наснаги. "Високо ціную Ваш яскравий талант і безперервний творчий пошук, безмежну відданість сцені та активну життєву позицію", - йдеться в привітанні глави української держави.

Зі свого боку, Дмитро Мєдвєдєв зазначив, що Ступка багато робить для зміцнення російсько-українських культурних зв'язків. "Кожна з ваших робіт у театрі і кіно привертає увагу глядачів різних поколінь, відрізняється глибиною і художньою виразністю", - наголосив він.

А за кілька днів до ювілею, 23 серпня, Янукович присвоїв Богдану Ступці звання Героя України.

Читайте також:

Ступка отримав Героя України

Інтерв'ю Богдана Ступки: Я не цікавлюсь політикою

Богдана Ступку прооперували в Німеччині

Богдан Ступка визнаний росіянами найкращим актором року

Богдану Ступці сьогодні 70

Богдану Ступці сьогодні 70

Повʼязані теми:

Наступна публікація