День Європи у Києві відзначать фестивалями і арт-виставками

День Європи у Києві відзначать фестивалями і арт-виставками

Кияни гулятимуть три дні / Фото: УНІАН

Кияни відзначатимуть День Європи три дні

Киян і гостей столиці з нагоди Дня Європи чекають фестивалі, концерти і арт-виставки

15-17 травня у Києві на честь Дня Європи відбудеться низка культурних заходів, ярмарків, виставок, фестивалів та концертів.

Як розповіли у КМДА, 15-17 травня у Національному центрі народної культури "Музей Івана Гончара" та Національному комплексі "Мистецький Арсенал" відбудеться Міжнародний фестиваль традиційних культур "ЕтноЄвропа".

15 травня у Київському національному музеї російського мистецтва відкриється виставка творів живопису і графіки "Європа - наш дім".

З 16 травня по 6 червня кияни та гості столиці зможуть відвідати арт-галерею дитячих робіт, зібраних із країн Європи (Український центр культури та мистецтв).

16 травня з 10.30 до 12.30 на Співочому полі Печерського ландшафтного парку відбудеться міський конкурс серед старшокласників "Київський вальс".

Також у суботу на Михайлівській площі заплановано концерти. Після офіційної церемонії відкриття Дня Європи розпочнеться концертна програма європейської та української хорової та інструментальної музики у виконанні Київського академічного муніципального духового оркестру, Академічного камерного хору "Хрещатик", ансамблю солістів "Благовіст", Українського академічного фольклорно-етнографічного ансамблю "Калина" та ансамблю музики народів світу "Горлиця-АРТ".

З 19.30 до 21.10 Державний академічний оркестр "Радіобенд Олександра Фокіна" виконає класичні джазові твори в сучасному аранжуванні під час світлового шоу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація