Донька Тимошенко народжувала дитину у звичайному пологовому будинку

Донька Тимошенко народжувала дитину у звичайному пологовому будинку

Донька Тимошенко народжувала дитину у звичайному пологовому будинку

Майже увесь час Юлія Тимошенко проводить із донькою та онукою.

Донька лідерки партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко народила дитину. Це сталося в одному зі звичайних пологових будинків Києва, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Бабцею Тимошенко стала у 56 років. Її дочка Женя мамою – в 36. Євгенія до останнього приховувала свій цікавий стан. І лише раз за девять місяців вийшла в люди. Місяць тому вона відвідала дитячий фестиваль свого благодійного фонду, де й показала вже чималий животик.

Народжувала теж під грифом "таємно". ТСН із власних джерел стало відомо, що дівчинка зявилася на світ у звичайному київському пологовому. Вагою 3 кг 200 грамів. Та про зіркове поповнення в закладі нічого не коментують.

Донька Юлії Тимошенко стала мамою

Донька Юлії Тимошенко стала мамою

"Жужа" давно мріяла завагітніти. Зі своїм першим чоловіком, британським рокером Шоном Карром, вона свого часу навіть хотіла всиновити дитину. Та через сім років шлюбу пара розлучилася. У близькому оточенні родини кажуть, що коли донька Тимошенко вдруге вийшла заміж, то начебто вже лікувалася в Ізраїлі.

Татко новонародженої дівчинки – бізнесмен Артур Чечоткін. Він молодший від Євгенії на два роки. Познайомилася пара в Одесі на одній із вечірок. Більше про їхні стосунки невідомо. Навіть світлини з їхнього пишного весілля у пресу так і не потрапили. Хоча гуляли Женя й Артур на столичному стадіоні "Олімпійський" одразу після Майдану, щойно Юлія Тимошенко вийшла на волю.

Не поспішає нардеп коментувати і народження онуки. Її однопартійці лише кажуть, що вона чи не весь час проводить у пологовому. Вдома у Євгенії в елітній Конча-Озерній повним ходом наводять лад. Там фарбують паркан і чекають господарів.

Кореспондент ТСН Валентина Мудрик

Повʼязані теми:

Наступна публікація