Герега не збирається йти в мери Києва

Герега не збирається йти в мери Києва

Герега: брати участь у виборчих перегонах на мерських виборах я не буду / Фото: УНІАН

"Що стосується участі у мерських виборах, то у мене немає таких амбіцій", - заявила Герега.

Секретар Київради Галина Герега не має наміру брати участь у виборах мера столиці. Про це вона заявила в інтерв'ю журналістам у Києві, повідомляє УНІАН.

"Що стосується участі у мерських виборах, то у мене немає таких амбіцій, тому я навіть не приймала ніяких рішень, і я думаю, що брати участь у виборчих перегонах на мерських виборах я не буду", - сказала Герега.

Вона наголосила, що зараз для неї найважливішим завданням є ухвалення міськрадою бюджету Києва на 2013 рік, в якому будуть передбачені муніципальні надбавку до зарплат вчителів та медиків, а також об'єм коштів, необхідний на забезпечення розвитку Києва.

Як відомо, 1 червня 2012 року Київський міський голова Леонід Черновецький написав заяву про дострокове складання повноважень. 12 липня Київрада прийняла відставку Черновецького.

19 липня секретар Київської міської ради Герега, яка тимчасово виконує повноваження Київського міського голови, звернулася до Верховної ради з клопотанням про призначення позачергових виборів мера столиці, однак Рада досі не визначила дату їх проведення.

Повʼязані теми:

Наступна публікація