Головний борець з паводком у Києві вже тиждень перебуває у відпустці

Головний борець з паводком у Києві вже тиждень перебуває у відпустці

Попов дав відповідальному за боротьбу з паводком відпустку / Фото: УНІАН

Ударівець стверджує, що Попов дав товаришу 12 днів відпустки.

Генеральний директор комунального підприємства "Плесо" Павло Походій, на якого була покладена відповідальність за боротьбу з наслідками прийдешнього паводку в Києві, несподівано пішов у відпустку на 12 днів.

Як повідомляє ГолосUA, про це заявив депутат Київради від фракції УДАР Олексій Давиденко.

"На 12 календарних днів у пік снігопадів і танення снігу, коли всі двірники, водії снігоприбиральної техніки, працівники "Автодору" та інших комунальних підприємств працюють цілодобово, Походій раптово йде у відпустку. І тільки тому, що він товариш Попова. На балансі цього підприємства знаходяться 5 очисних споруд і 4 насосні станції, які забезпечують захист територій від затоплення у період паводків. Це комунальне підприємство, яке має вживати всіх заходів, щоб не допустити повені в столиці України. Зараз, коли Попов звітує, що всі підрозділи працюють цілодобово для запобігання істотних наслідків підтоплення, керівник "Плесо" Павло Походій пішов у відпустку", - заявив Давиденко.

За його словами, відпустка була узгоджена з головою КМДА Олександром Поповим, і це в черговий раз доводить, що Попов не керує містом, оскільки директор "Плесо" апріорі не може собі дозволити в дуже невідповідний момент відпочивати.

Нічого проти відпустки свого підлеглого не має також в. о. першого заступника голови КМДА Анатолій Голубченко. Як відомо, КП "Плесо" підпорядковано саме йому.

Повʼязані теми:

Наступна публікація