Грузинська діаспора в Києві вийшла на мітинг проти РФ

Грузинська діаспора в Києві вийшла на мітинг проти РФ

Грузини мітингували на Майдані в Києві

Акція відбулася на Майдані Незалежності.

Грузини в Києві вийшли на мітинг проти Російської Федерації. Вони увімкнули на Майдані Незалежності національні пісні та обклалися колючим дротом, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Такий самий дріт Росія встановила днями на грузинській землі – у Південній Осетії. І назвала його новим кордоном. Причому самовільно просунула лінію розмежування на 450 метрів углиб Грузії.

Загарбники наблизилися впритул до траси Тбілісі-Горі. Та ще й заблокували відрізок міжнародного нафтопроводу.

Міністерство закордонних справ Грузії надіслало Москві ноту протесту. А в Києві і Тбілісі відбулися два синхронні мітинги проти окупації.

"Наче ви Росію на знаєте! Скрізь, де Росія поряд, погане відбувається", - кажуть учасники акції в Києві та вимагають від окупантів забиратися з українських і грузинських земель.

Як уже повідомлялося, Росія потайки окупувала частину Грузії. Внаслідок самовільного перенесення лінії цхинвальського розмежування були захоплені території у районах, прилеглих до населених пунктів Цітелубані та Орчосані. У відповідь на це у МЗС України засудили агресію Кремля проти Грузії. Порушення територіальної цілісності і суверенітету Грузії, анексія Автономної Республіки Крим та триваюча агресія на сході України руйнують сучасну систему світової безпеки, нагадали у відомстві.

Грузини в Києві вийшли на мітинг проти Російської Федерації

Грузини в Києві вийшли на мітинг проти Російської Федерації

Повʼязані теми:

Наступна публікація