Хороша новина для власників авто. Евромисто спільно з Автодором взялися за ремонт доріг у Києві Новини компаній

Хороша новина для власників авто. Евромисто спільно з Автодором взялися за ремонт доріг у Києві

Для багатьох жителів нашої країни виїзд на власному транспорті пов'язаний з певними труднощами, пов'язаними з дорожнім покриттям, а точніше його відсутністю або повною непридатністю до комфортної їзди по ньому.

Місцями, щоб дістатися до необхідного місця, потрібно витратити додатковий час, уважно об'їжджаючи ями і вибоїни.

З фінансуванням з державного, і тим більше місцевого бюджету, з року в рік спостерігаються схожі проблеми - виділяються абсолютно мізерні кошти, яких не вистачає навіть на ямковий ремонт, корупційна складова в дорожній галузі і зовсім є темою окремої статті. Тотальний знос доріг в Україні - проблема національного масштабу. Як же знайти вихід зі сформованої ситуації хоча б локально? Все просто: бізнес повинен підставити плече виснаженою країні в цей важкий час, доводити свій патріотизм не словом, а ділом.

Успішним прикладом у даному питанні може послужити житловий комплекс "Европейське мiсто", який розташований в одному з найближчих мальовничих передмість Києва, в селі Крюковщина (південна сторона м.Вишневе). Зручне розташування, просторі квартири з сучасним плануванням, власна розвинена інфраструктура, наявність великої безкоштовної парковки, дитячі майданчики, власний фітнес центр, близькість аеропорту (5 км) та залізничного вокзалу, зручна автомобільна розв'язка, заслужено роблять ЖК одним з найпопулярніших заміських комплексів "під боком "столиці (відстань до межі міста всього три кілометри), який пропонує купити квартиру в готових будинках Києва. Найближчими станціями метро до комплексу є Теремки - найновіша станція київського метрополітену та Житомирська, дістатися до яких зручно автотранспортом - по дорогах місцевого значення, в безпосередній близькості до комплексу, проходить шість регулярних маршруток.

Не складе труднощів оперативно і недорого дістатися до будь-якої точки на правому березі столиці. Тільки от від їзди розбитими після зими дорогами немає абсолютно жодного задоволення, ба більше за цей час можна порядком втомитися вже вранці, пошкодити колісну гуму, втративши дорогоцінний час. Численні вибоїни і ями перетворюють нешкідливу поїздку на роботу на справжні тортури. Страждає і безпека руху, оскільки водії змушені дивитися не за рухом потоку, а за ямами і непередбачуваними віражами "об'їжджалів", що нерідко стає причиною ДТП. Добрався без пригод з точки А в точку Б - кандидатський мінімум з екстремального водіння зданий.

Врахувавши численні скарги мешканців, втомившись чекати на виділення бюджетних коштів на ремонт дороги від ЖК "Европейське мiсто" до Києва, компанія сама взялася за вирішення проблеми. У короткий термін була досягнута домовленість з "Укравтодором", закуплено 50 тонн якісного асфальту для ремонту дорожнього покриття. Після проведення ремонтних робіт ділянку від ЖК до Києва перетворилася на повноцінну дорогу, якою приємно і безпечно їхати. На цьому співпраця з державою не припиняється, в найближчому майбутньому планується також розширення дороги до комплексу, тим самим зробивши проїзд більш комфортним, тому що завантаження в години пік даної ділянки дороги близька до пропускного максимуму.

Цим спільним проектом, компанія вчергове довела справою свою соціальну відповідальність перед жителями комплексу та громадськістю найближчих населених пунктів.

Наступна публікація