Із Борисполя до Парижа після теракту полетів перший літак, багато пасажирів про трагедію не знали

Із Борисполя до Парижа після теракту полетів перший літак, багато пасажирів про трагедію не знали

Україна не скасовувала авіарейси до Парижа, де сталися криваві теракти / Фото: ТСН.ua

Терористи вбили в столиці Франції щонайменше півтори сотні людей.

Попри запроваджений у Франції надзвичайний стан через криваві теракти в Парижі, де загинули щонайменше 153 людини, і нічні повідомлення про закриті кордони, авіа- та залізничне сполучення з країною наразі не припиняється. Але пасажирів попереджають про ймовірні затримки і посилений контроль на кордонах.

Про це йдеться в сюжеті спецвипуску програми ТСН.

Україна не припиняла авіасполучення із Францією. Перший після теракту літак до Парижа вилетів сьогодні вранці о 7:00. Чимало пасажирів не знали про трагедію й дізналися про це від журналістів ТСН, передає з аеропорту "Бориспіль" кореспондент Алла Хоцянівська. Українці не скасовують свої раніше заплановані поїздки до Франції. Пояснюють це тим, що в міжнародних аеропортах існують свої правила безпеки і в разі небезпеки просто не приймуть літак на посадку.

Наступний рейс із "Борисполя" в Париж запланований о 9:45.

Нагадаємо, за останніми офіційними даними, в результаті серії терактів, що вразили Париж напередодні ввечері, загинуло 140 людей. CNN із посиланням на власні джерела повідомляє про 153 жертв. Щонайменше 200 людей отримали поранення, 80 із них перебувають у критичному стані.

У Франції оголошений надзвичайний стан – на вулиці вийшли тисячі поліцейських та військових, яким дозволили шукати терористів навіть у приватних оселях. У країні не працюють державні установи, навчальні заклади. Більшість приватних компаній, супермаркетів тощо зачинилися. Людям рекомендують не виходити з дому без нагальної потреби. Місця, де сталися теракти, оточили правоохоронці, нікого туди не пускають. У Парижі не працює з десяток станцій метро.

Попри теракти у Парижі авіасполучення з Францією не закрили

Попри теракти у Парижі авіасполучення з Францією не закрили

Повʼязані теми:

Наступна публікація