Київ очікують нові снігопади та значне похолодання

Київ очікують нові снігопади та значне похолодання

Тиждень у столиці розпочався зі снігового апокаліпсису.

У столиці за добу не змогли ліквідувати наслідків раптового снігопаду. Негода паралізувала місто вранці, а надвечір ситуація поліпшилися тільки на великих магістралях, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Рятувальники та міська влада закрили в'їзд до Києва для великогабаритного транспорту, а водіїв закликали не користуватися автомобілями, аби полегшити роботу снігоприбиральної техніки та зменшити навантаження на шляхах. Однак чимало городян обурюються або іронізують, що неможна завадити тому, чого немає – снігоприбиральної техніки або ж наслідків її роботи вони не бачили. "Ніхто їх не чистить. Вночі ніхто не чистив, і зараз ніхто не чистить. Ви ж подивіться, що робиться", - кажуть вони.

Як столиця вкотре долає наслідки зимової погоди

Як столиця вкотре долає наслідки зимової погоди

Єдині, хто зрадів ситуації – це таксисти. В них відчутно побільшало клієнтів: у черзі очікування "висіли" близько сотні замовників. "Смисл є працювати!", - не приховували задоволення водії. Синоптики ж прогнозують, що ситуація невдовзі може повторитися, бо снігопади цього тижня триватимуть, а до них іще й додасться похолодання.

Як уже повідомлялося, через потужну снігову негоду у столиці вже сталося 178 ДТП. У двох аваріях є потерпілі. У КМДА повідомили, що комунальники продовжать розчищати вулиці від снігу в ніч проти 7 лютого, щоб забезпечити на ранок проїзний стан доріг. Разом із тим мер міста Віталій Кличко наголосив, що поки тривають інтенсивні опади, повністю очистити вулиці від снігу буде складно. У КМДА запевняють, що до прибирання вулиць і доріг столиці долучили всю наявну техніку та людей.

Кореспондент ТСН Станіслав Фещенко

Повʼязані теми:

Наступна публікація