Київська мерія судиться із міською радою профспілок через скандальне кафе на Майдані

Київська мерія судиться із міською радою профспілок через скандальне кафе на Майдані

Ресторан не працює, а його адміністрація не виходить на зв'язок.

У Києві скандальний ресторан на місці згарища у Будинку профспілок не має жодного дозволу на існування. Наразі київська мерія судиться із міською радою профспілок, якій належить будівля - через несанкціонований ремонт приміщення.

Як йдеться у сюжеті ТСН.19:45, ресторан не працює, а його адміністрації не виходить на зв'язок. Це вже другий скандал з мережею "Елькафа" за півроку. У березні одразу до двох закладів мережі не пустили офіцера у військовій формі.

Фотограф Олександр заклеює вікна  листівками і згадує ніч, коли будівля вигоріла. Саме через двері, за якими нині "Елькафа", до штабу Майдану намагались потрапити бійці Альфи.

В обід до ресторану підходить група нардепів. Біля дверей з'являються юристи ради профспілок, якій належить будівля, - Ольга та Іван Балабани.

Депутати, які були на Майдані, намагаються зацікавити юристів історією Революції Гідності. Підчас емоційної бесіди з'ясовується, що проводити ремонт власники приміщення узагалі не мали права. Суд заборонив - через позив КМДА. Адвокати стоять під будівельними лісами і не бачать ознак реконструкції.

Керівництва ради профспілок на місці немає - кабінети порожні. Місцевих працівників караоке на місці підпалу не обурює. Мовляв, завдяки елькафі у них незабаром будуть нові, відремонтовані кабінети.

Тимчасом депутатів всередину так і не пускають. Побачити новий ремонт на першому поверху Будинку профспілок можна в інтернеті. Власники ресторану виклали в мережу фотографії з усіх ракурсів.

Нагадаємо, що зі скандального кафе у Будинку профспілок демонтують вивіску.

Вивіску з кав’ярні на місці згарища Будинку профспілок демонтували

Вивіску з кав’ярні на місці згарища Будинку профспілок демонтували

Повʼязані теми:

Наступна публікація