Київські підлітки видряпалися на дах вагону та отримали удар 27 тисяч вольт напруги

Київські підлітки видряпалися на дах вагону та отримали удар 27 тисяч вольт напруги

Безглузді розваги підлітків завершилися трагедією

Один хлопець загинув, за життя іншого в реанімації борються лікарі.

Смертельні розваги влаштували в столиці четверо підлітків. Вони намагалися перелізти через цистерни вантажного потяга, який ненадовго зупинився на коліях, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Від ураження струмом один хлопець загинув. Його товариш зазнав тяжких опіків.

16-річний Олександр, який дивом залишився живим, зараз перебуває в реанімації. Досі зберігається загроза його життю. Окрім опіків, у хлопця часткова амнезія, черепно-мозкова травма від падіння. Електрострумом також вражені внутрішні органи.

"Лікування буде дуже дорогим, а підсумок лікування буде залежати від наявності медикаментів і стану дитини – наскільки пошкоджені її органи. Від імунної системи – чи зможе організм витягнути цю надважку травму", - розповіла доктор медичних наук Ольга Коваленко.

У столиці загинув підліток, який перелазив через вантажний потяг

У столиці загинув підліток, який перелазив через вантажний потяг

Двоє інших підлітків не встигли вибратися нагору – це їх і врятували.

Трагедія сталася у Дарницькому районі столиці. Міліцію вцілілі підлітки запевняли, що таким чином вирішили скоротити дорогу.

Однак на залізниці кажуть, що діти, які полюбляють кататися на поїздах, є серйозною проблемою останнім часом. Лише від початку року вже восьмеро дітей таким чином були вражені електрострумом і двоє з них загинули.

"Є в нас такі групи, вони в соцмережах як "зачепінг". Діти катаються на дахах вагонів, фотографуються. Електродуга – 27 тисяч вольт. Вона пробиває і півметра, і метр. За це діяння будуть відповідати батьки, як це не тяжко казати", - пояснив керівник кримінальної міліції у справах дітей Олександр Хомич.

Як уже повідомлялося, на Київщині під потяг стрибнув столичний суддя.

Повʼязані теми:

Наступна публікація