Компанія Royal House отримала найвищу європейську оцінку якості на International BID Quality Convention Новини компаній

Компанія Royal House отримала найвищу європейську оцінку якості на International BID Quality Convention

Royal House стала єдиною українською компанією серед тисяч світових компаній, яка отримала найвищу оцінку за якість в Золотій категорії. 

Група компаній Royal House стала володарем "Міжнародної зірки лідерства за якість". Церемонія нагородження відбулася 9 квітня 2017 року в Парижі у рамках Міжнародної конвенції "International BID Quality Convention".

"Ми дуже раді отримати "Міжнародну зірку лідерства за якість". Для групи компаній Royal House це велика честь – представляти українську будівельну галузь в Парижі. Ми пишаємося тим, що наші зусилля по впровадженню стандартів якості нашої продукції високо оцінила міжнародна спільнота. Від імені компанії я хочу подякувати Business Initiative Directions за визнання наших досягнень в сфері менеджменту системи якості (Quality Culture). Компанія Royal House і надалі просуватиме Quality Culture у галузі нерухомості та девелопменту в Україні. Окремо хочу подякувати усім співробітникам нашої компанії – це наш спільний успіх!", – ділиться своїми враженнями Руслана Грабко, директор з продажів та маркетингу ГК "Royal House". 

Лідерство у бізнесі, якість і результативність, престижність бренду, технології та інновації – це ті критерії відбору, яким повністю відповідає Royal House і за якими поважне міжнародне журі обирає переможців.

Варто відзначити, що Міжнародна конвенція з якості більше 35 років нагороджує кращі світові компанії та визначає лідерів якості. Щорічно на підставі оцінки раніше нагороджених компаній, а також голосуванням на конвенціях у Нью-Йорку, Лондоні, Парижі, Женеві, Франкфурті та Мадриді, компетентне журі вирішує, хто гідний такої високої премії. На даний момент B.I.D. є лідируючою недержавною організацією, яка вручає приз за якість управління компанією. Принципи Моделі Якості B.I.D. стоять в один ряд з принципами менеджменту Едварда Демінга в Японії, Мелкома Белдріджа в США і Моделлю ділової досконалості в Європі EFQM.

Нагадаємо, Royal House єдиний в Україні виробник запатентованих стінових модулів ТМ Royal House з енергоефективною системою утеплення, що перевищує українські норми енергозбереження на 20% і відповідає європейським. Модулі виготовляються на власному заводі у Київській області, що гарантує високу якість готового продукту, оскільки увесь процес виробництва контролюється фахівцями Royal House на кожному етапі.

Саме з модулів ТМ Royal House будується у Києві місто в місті "Нова Англія". 25 березня 2017 року в рамках Національної премії "Людина року – 2016" житловий комплекс було відзначено нагородою в номінації "Енергоефективна Україна".

Наступна публікація