Масове отруєння під Києвом: десятки людей отруїлися у ресторані

Масове отруєння під Києвом: десятки людей отруїлися у ресторані

Фото: УНІАН

Люди отруїлися під час святкування весілля у Вишгороді.

Під Києвом у містечку Вишгород понад 20 людей отруїлися на святкуванні весілля у ресторані "Вермонт ПАБ".

Про це повідомили у прес-службі Держпродспоживслужби.

"Унаслідок спалаху (гострої кишкової інфекції – прим.ред.) постраждало 24 особи, зокрема, одна дитина до 15 років, 5 осіб у легкому стані відмовились від госпіталізації", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, станом на 10 серпня в інфекційному відділенні Димерської районної лікарні перебувають 19 постраждалих від отруєння у середньому стані тяжкості.

За попередніми результатами розслідування, виникнення спалаху захворювання пов'язане із вживанням страв ресторану "Вермонт ПАБ".

Наразі фахівці Держпродспоживслужби вже взяли зразки харчових продуктів, води, змиви, проведено обстеження персоналу ресторану, тривають лабораторні дослідження та протиепідемічні заходи.

Нагадаємо, раніше у Львові через харчове отруєння госпіталізували п'ятьох людей, наймолодшому з постраждалих виповнилося лише 3 місяці. За попередніми даними, усі люди отруїлися продуктами харчування.

У липні у Львові після святкування хрестин новонародженої у кафе "Імперія" з гострою кишковою інфекцією госпіталізували 12 людей. За декілька днів кількість госпіталізованих зросла до понад двох десятків.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Схуднення та здорове харчування
Наступна публікація