На Київщині бійка між підлітками закінчилася стріляниною і реанімацією

16-річному хлопцю загрожує до 15 років ув'язнення. 

На Київщині бійка між підлітками закінчилася стріляниною. Один із хлопців із вогнепальними пораненнями перебуває в реанімації.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в Київській області на своїй сторінці в Facebook.

Інцидент стався 23 вересня ввечері в селі Старі Петрівці, поблизу одного з місцевих магазинів. За інформацією поліції, неповнолітні хлопці вирішили з'ясувати між собою стосунки через конфлікт, який стався між ними раніше. Коли молодики почали штовхатися, 16-річний хлопець дістав з кишені куртки пістолет і вистрілив 17-річного парубка. Останній отримав вогнепальні поранення голови і тазу.

Після стрілянини нападник втік з місця трагедії. Свідки події викликали швидку і зорієнтували поліцейських на встановлення підозрюваного. Пораненого госпіталізували в реанімаційне відділення Вишгородської центральної районної лікарні.

Пізніше правоохоронці встановили і затримали підозрюваного. У нього вилучили пістолет з написом "Сталкер", споряджений трьома патронами з гумовими кулями. Хлопцю загрожує ув'язнення від 7 до 15 років. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що в Києві на Оболоні невідомий відкрив стрілянину по жінці на сходовому майданчику будинку. Місцева мешканка отримала непроникаюче вогнепальне поранення руки.

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Проблеми підлітків
Наступна публікація