Неадекватна "леді" за кермом "Фіата" скалічила чоловіка на автомийці

Неадекватна "леді" за кермом "Фіата" скалічила чоловіка на автомийці

Неадекватна "леді" за кермом "Фіата" скалічила чоловіка на автомийці

У Києві сталося ДТП на автомийці

За життя збитого дівчиною киянина борються медики.

Жахлива ДТП сталася в одному зі спальних районів Києва. На автомийці збили чоловіка, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Автомобіліст привіз свою машину на мийку та відійшов читати оголошення біля неї. Коли з дороги вилетів "Фіат", перелетів сніговий кучугур, влетів на територію мийки, збив чоловіка і врізався у "Шевроле".

За кермом машини була дівчина. Очевидці кажуть, що поводилася вона неадекватно: нецензурно лаялася, посміхалася, сміялася, бігала та заявляла, що заїхала на мийку по справах. "Враження, що під наркотичним впливом", - каже один зі свідків.

Згодом дівчина заявила, що скривавленого чоловіка не збивала – його, мовляв, хтось побив перед тим, як вона заїхала на автомийку. Що все зафіксовано на камеру спостереження авто мийки – винуватиці ДТП було байдуже.

У Києві на автомийці збили чоловіка

У Києві на автомийці збили чоловіка

Постраждалий із відкритою черепно-мозковою травмою доправлений до лікарні. Зараз його життя в руках медиків. "Є пошкодження черепа. Операція складна. Що буде після операції, сказати важко", - зізналися в лікарні.

Поліція взяла аналіз крові у дівчини, котра була за кермом "Фіата". З нею проводяться першочергові слідчі дії.

Цього місяця в столиці вже сталося кілька резонансних ДТП. Так, 9 січня на Гостомельському шосе у результаті зіткнення двох автівок постраждали обидва водії. За попередніми даними, "Нісан Мурано" зачепився за обледенілий сніг на узбіччі та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із "Шкодою СуперБ".

А на метро "Лівобережна" джип із донецькими номерами вилетів на тротуар, і перш ніж його зупинила будівля стоматології, наїхав на продавчиню стихійного ринку. Жінка загинула. Винуватцем ДТП виявився "мажор" Станіслав Толстошеєв - син бізнесмена та любитель наркотиків.

Кореспондент ТСН Тетяна Фруктова

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація