Небезпечний експеримент програми "Гроші": як "вибити" місце на київській вулиці для проституції

Небезпечний експеримент програми "Гроші": як "вибити" місце на київській вулиці для проституції

Лише у Києві працює понад 100 притонів

Міліція продовжує "кришувати" проституцію у Києві.

Журналістка програми "Гроші" заради експерименту долучилася до рядів вуличних повій.

Як йдеться у сюжеті програми "Гроші", глава МВС Арсен Аваков знайшов зв'язок між повіями та міліцією і зробив сенсаційну заяву щодо "кришування" проституції. Розгніваний міністр навіть позривав зірочки з погонів деяких офіцерів.

Журналістам вдалося з'ясувати, що звільнений голова київського управління боротьби з торгівлею людьми Ярослав Віталійович Жук  - близький родич колишнього генпрокурора України Віталія Яреми.

Лише у Києві працює понад 100 притонів. Квартири розпусти є ледь не у кожному будинку у центрі міста. Аби перевірити серйозність намірів пана Авакова, журналісти "Грошей" відправились на нічні вулиці столиці.

Проспект Перемоги кишить "королевами розпусти", але міліція на них не реагує.

"Гроші" вирішили викликати правоохоронців, але вони йдуть питати у сутенерів, чи все у них гаразд. Журналістка, перетворившись на "повію", дізналася, як працює цей бізнес. Один із сутенерів розкрив секрети роботи: "хочеш працювати - купи місце у міліції".

"Тут місце оплачене. Поки ви не домовитесь - вам ніхто не дозволить тут стояти. Ти можеш домовитися з "пепсами", але не тільки вони кришують. Є ще люди спеціальні. Ось моя порада – якщо хочете, то дайте свій номер телефону і якщо людям буде цікаво, я його передам", - заявив київських сутенер.

Центр проспекту Перемоги - найкозирніші місця біля помпезної будівлі Мінтрансу. Міліції тут немає, проте журналістку під прикриттям женуть конкурентки. Світлана працює на проспекті вже 10 років - про цей бізнес знає все і погоджується допомогти оформити місце.

За п'ять хвилин вона вже набирає свого патрона із Шевченківського РУВД та домовляється про зустріч з "новенькою".

Проте є ще одна маленька деталь - повії обслуговують "перевертнів у погонах" безкоштовно і у будь-який час. Тому перед тим, як домовитися за місце - треба ще й відпрацювати.

Нагадаємо, у Києві міліція викрила бордель для іноземців.

Столична міліція продовжує покривати повій

Столична міліція продовжує покривати повій

Повʼязані теми:

Наступна публікація