Одного з колишніх ватажків "ЛНР" заскочили у київському ресторані

Одного з колишніх ватажків "ЛНР" заскочили у київському ресторані

Одного з колишніх ватажків "ЛНР" заскочили у київському ресторані

Корсунський був "правою рукою" Болотова, стверджують волонтери / Фото: YouTube/TVgolosnaroda

Відео із поплічником Болотова зняли активісти. 

У Києві неподалік стадіону "Олімпійський" в кафе помітили учасника захоплення будівлі СБУ у Луганську та одного з колишніх ватажків "ЛНР" Сергія Корсунського.

Про це у Facebook написав волонтер та координатор проекту "СтопТеррор" Семен Кабакаєв.

За його словами, екс-бойовик їздить на престижному авто Lexus та спокійно відпочиває у столичних закладах. Кабакаєв називає Корсунського "правою рукою" першого ватажка так званої ЛНР Валерія Болотова. У Мережі є не одне відео, де вони удвох дають коментарі пропагандистським російським каналам.

"Корсунський Сергій Олегович був правою рукою Болотова, одним з командирів незаконних збройних формувань під час захоплення держустанов. Постійно виступав на різних прес-конференціях з Болотовим, закликав до федералізації України. У вимогах він висував: визнання героями "Беркут" і солдатів ВВ які стояли проти Майдану", - йдеться у повідомленні волонтера.

Корсунський на камеру визнав, що дійсно був із Болотовим у захопленій СБУ і його нібито "уповноважили вести переговори".

Корсунський із дружиною відпочивав у ресторані в Києві / Фото: YouTube/TVgolosnaroda

"Він довго намагався нам довести, що він за єдину Україну, показував довідку видану в МВС, що до нього немає претензій і в ЄРДР він не внесений. Тепер у мене виникає запитання до правоохоронних органів: чому людина, яка стояла біля витоків створення "республік", спокійно пересувається Києвом?!", - поцікавився Кабакаєв.

Він додав, що у СБУ йому сказали, що кримінальної справи проти Корсунського немає. Відповідний запит до СБУ волонтеру пообіцяв направити нардеп Антон Геращенко.

 

Сегодня у меня была в Киеве встреча с одним из сепаратистов, он участвовал в захватах правительственных зданий в Луганск...

Опубликовано Semen Kabakaev 2 февраля 2016 г.

Відео із Корсунським в центрі Києва активно поширюють у Мережі. 

Як повідомлялося раніше, Валерій Болотов оголосив про свою "відставку" у серпні 2014 року. Після нього ватажком "ЛНР" став Ігор Плотницький. Згодом Болотов неоднаразово "світився" у Росії. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація