Останні хвилини життя вбитого в Києві хлопця. ТСН отримала унікальне відео

Останні хвилини життя вбитого в Києві хлопця. ТСН отримала унікальне відео

Останні хвилини життя вбитого в Києві хлопця. ТСН отримала унікальне відео

Зарізаного чоловіка знайшли рано вранці на Дарниці.

У Києві жорстоко вбили 23-річного хлопця Павла Гою. Його понівечене ножем тіло знайшов безхатько поблизу супермаркету в Дарницькому районі столиці, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Мати Ірина Гончарова витирає сльози і говорить, що довідка про смерть – усе, що лишилося їй на згадку про сина. "Оце – все, що я поки знаю про те, що з ним сталося. Більше нічого. Жахливо те, що серед нас живе ця людина, котра вбила. Тринадцять ножових поранень – тобто це неадекватна людина", - говорить жінка.

Безхатько знайшов скривавленого постраждалого іще живим. Викликав швидку та поліцію, гукнув охоронця крамниці. Коли медики приїхали, хлопець уже помер.

Роман і Павло востаннє бачили свого друга живим. Їх разом можна розгледіти на відео, яке опинилося в розпорядженні ТСН. Там зафіксовано події за півгодини до вбивства. На відео добре видно, як Павло з друзями купує в магазині пиво і йде до виходу.

"Ми взяли по пиву, вийшли, стояли спілкувалися. Потім у районі четвертої години попрощалися. Я пропонував йому гроші на таксі, щоб він поїхав додому. Він відмовився від грошей – сказав, що ще залишиться. Паша пропонував йому ночувати – він також відмовився", - розповів Роман.

Що сталося потім, ні друзі Павла, ані його рідні досі не знають. Він був студентом одного зі столичних вишів, захоплювався спортом, і планував весілля. До завершення університету залишався буквально тиждень. Після цього він планував зробити своїй дівчині пропозицію.

У столиці жорстоко вбили хлопця

У столиці жорстоко вбили хлопця

За фактом убивства вже розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 115-ї Кримінального кодексу України, кажуть у Дарницькому управлінні поліції міста Києва. Це – умисне вбивство. Злочинцям загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі

"Підозрювані є. Коло осіб, які підозрюються, але ще на даний час не розкрито цей злочин", - пояснили правоохоронці.

Імена підозрюваних у поліції поки що не розголошують. Друзі та родичі Павла обіцяють паралельно провести і власне розслідування. Наразі вони шукають можливих свідків цього жорстокого вбивста хлопця.

Як уже повідомлялося, о 5-й годині ранку до чергової частини Дарницького управління поліції надійшло повідомлення від охоронця супермаркету, який виявив мертвого чоловіка. На місце прибула слідчо-оперативна група. Під час огляду тіла судово-медичний експерт виявив кілька колото-різаних ран грудної клітини та живота.

Кореспондент ТСН Тетяна Боковня

Повʼязані теми:

Наступна публікація