Під Києвом чоловік відбився від озброєних чоловіків у масках, які вдерлися до його будинку

Він не розгубився та вистрілив у нападників, чим врятував життя собі та рідним.

У селі Сухолуччя під Києвом пізно ввечері група невідомих у медичних масках ввірвалася до будинку приватних підприємців, але господарю вдалося відбити напад.

Про це повідомляє поліція Київщини.

Розбійники були озброєні пістолетом, ломом, ножами та затяжками. Вони напали на 40-річну жінку, яка на кухні першого поверху мила посуд, жорстко били її, вимагаючи віддати гроші та коштовності з сейфу.

11-річна донька, почувши крик матері, одразу розбудила батька, який спав на другому поверсі будинку. Чоловік миттєво схопив свій зареєстрований мисливський карабін і зробив попереджувальний постріл, поки йшов сходами.

Зазначається, що зловмисники одразу кинулись тікати, проте один із них залишився та продовжував насилля над жінкою.

43-річний господар вистрелив у нападника та звільнив налякану дружину. Від отриманого поранення кривдник, який виявився 40-річним безробітнім і неодноразово судимим жителем Сумщини, одразу помер.

Пізніше поліція ввела оперативний план "Перехоплення". Упродовж години правоохоронці розшукали та затримали у лісопосадці двох підозрюваних, ще одного на автомобілі "Daewoo Lanos" затримали патрульні. Затримані виявились громадянами Росії.

Наразі розшукують ще одного нападника.

Нагадаємо, у Києві четверо невідомих напали на інкасаторську машинуІнцидент стався в районі метро "Нивки", на проспекті Перемоги, 96.

У поліції повідомили, що подія сталася у Святошинському районі о 16 годині.

До автомобіля приватної охорони підбігли четверо осіб, розбили водійське та задні пасажирські вікна. На момент нападу в авто перебувало троє осіб. Нападник вдарив чоловіка, який сидів на задньому сидінні, і забрав сумку із грішми.

Повʼязані теми:

Наступна публікація