Поліція показала відео штурму київського райвідділу

Поліція показала відео штурму київського райвідділу

Поліція показала відео штурму київського райвідділу

Фото: ГУ Національної поліції України у місті Києві

Близько 20 людей були розлючені затриманням свого товариша.

Національна поліція України опублікувала відеозапис спроби проникнення до Солом'янського управління поліції Києва групи чоловіків.

Вони назвали себе представниками громадської організації, намагалися "визволити" свого товариша, затриманого перед цим за порушення правил дорожнього руху та непокору законному розпорядженню або вимозі поліцейського, повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції України в Києві.

Нагадаємо, пізно ввечері 3 квітня близько 20 осіб намагалися прорватися до Солом'янського районного управління поліції. До цього екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль через порушення правил дорожнього руху. Оскільки водій поводився агресивно та некоректно, патрульні доправили його до Солом'янського управління поліції Києва. Дорогою чоловік зателефонував своїм знайомим та повідомив про подію, зазначили в поліції.

Двоє з прибулих чоловіків прорвалися у адміністративну будівлю поліції, при цьому нанесли тілесні ушкодження правоохоронцю, який знаходився при виконання службових обов'язків та намагався зупинити незаконне проникнення

Повʼязані теми:

Наступна публікація