Попов буде прибирати сміття і саджати дерева

Попов буде прибирати сміття і саджати дерева

Попов буде саджати дерева / Фото: УНІАН

20 квітня в Києві відбудеться Друга загальноміська толока.

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов під час толоки 20 квітня, має намір взяти участь у впорядкуванні різних районів, повідомили в КМДА.

Останнім часом Олександр Попов відвідав з перевірками практично всі райони Києва. В основному голова КМДА перевіряв, як проходять роботи з благоустрою, як комунальні служби і керівництво районів реагують на сигнали киян в Контактний центр. А в Святошинському районі взяв участь у суботнику в минулі вихідні.

У найближчу суботу голова КМДА запланував візити одразу в кілька районів. Він має намір особисто проконтролювати, як виконуються його доручення з благоустрою, а заодно буде саджати дерева і прибирати сміття разом з жителями цих районів.

Як повідомлялося, завтра, 20 квітня, в Києві відбудеться Друга загальноміська толока, на якій кияни разом з комунальними службами будуть очищати від сміття і озеленювати свої райони. На заклик допомогти прибрати рідне місто відгукнулися волонтери та громадські організації, зірки вітчизняного шоу-бізнесу і політики.

Повʼязані теми:

Наступна публікація