Розстріл у Києві: поранена унаслідок кривавої стрілянини жінка жива - ЗМІ

На місці події праціюють дві машини швидкої допомоги.

У Києві, біля Палацу Спорту на вулиці Еспланадній, сталася стрілянина, в результаті якої важко поранені чоловік та жінка.

Про це Громадському повідомив речник Національної поліції України Ярослав Тракало.

"Невідомий здійснив кілька пострілів у чоловіка та жінку. У нього в руках була зброя, схожа на пістолет. Постраждалих у важкому стані доставили до лікарні", — сказав Тракало.

Як повідомляє dtp.kiev.ua, поранена жінка жива, однак про стан чоловіка наразі інформації немає. На місці події праціюють дві машини швидкої допомоги. Також за словами речника Нацполіції, на місці злочину працюють кінологи та оперативно-слідча група.

Нагадаємо, що раніше в Хмельницькому вранці, 30 грудня, сталася смертельна стрілянина.

Зловмисник прямував з боку психоневрологічного диспансеру і тикав шилом людям в обличчя. В лікарні з ушкодженнями вже звернулися троє людей.

Коли чоловік побачив правоохоронців, почав кидатися і на них, на попередження він не реагував. Спочатку поліцейські застосували сльозогінний газ, а потім зробили кілька пострілів у повітря. Однак зловмисник дістав гострий предмет і почав наближатися, бо копи вистрілили в ногу.

Перехожі розповідають, що під час затримання було чутно як мінімум 5 пострілів. Нападник помер у кареті швидкої допомоги.

Повʼязані теми:

Наступна публікація