СБУ та ГПУ проводять обшуки в "Київавтодорі"

СБУ та ГПУ проводять обшуки в "Київавтодорі"

Фото: УНІАН

У комунальній корпорації одразу згадали, де збираються ремонтувати вулиці протягом року.

Співробітники ГПУ та СБУ зранку проводять обшуки у будівлі "Київавтодору".

Про це прес-служба комунальної корпорації повідомила на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні з 09.30 год у комунальній корпорації "Київавтодор" Генеральна прокуратура України та Служба безпеки України з незрозумілих причин проводять слідчі дії", - йдеться у повідомленні.

Як наголосили у компанії, через дії правоохоронців роботу підприємства було частково паралізовано.

"Нагадаємо, що у цьому році у столиці заплановано ремонт 300 км вулично-дорожньої мережі, зокрема капітальний ремонт вул. Раїси Окіпної, Митрополита Андрея Шептицького, Русанівської Набережної, вул. Набережно-Корчуватської, Повітрофлотського проспекту, вул. Олени Теліги, бульв. Дружби народів, транспортного вузла на перетині просп. Перемоги з вул. Данила Щербаківського, шляхопроводу на перетині просп. Космонавта Комарова та бульв. Вацлава Гавела та багатьох інших доріг та вулиць столиці", - додали у "Київавтодорі".

Окрім цього, у корпорації запевнили, що, "як і минулого року, в усіх районах столиці збільшуватимуться обсяги робіт з поточного (середнього) ремонту доріг та вулиць, який проводиться суцільним покриттям, та заливки тріщин, що як наслідок значно покращить стан дорожнього покриття".

"Не припинятимуться у 2017 році і роботи з ремонту асфальтобетонного покриття міжквартальних проїздів та прибудинкових територій, адже саме цей ремонт упродовж останніх двох років знайшов дуже схвальний відгук серед киян", - підсумували в "Київавтодорі".

Своєю чергою обурені кияни у коментарях скаржаться на якість ремонту вулиць, викладаючи фото вже відремонтованих доріг, та висловлюють сподівання, що обшуки вплинуть на роботу корпорації.

Нагадаємо, раніше аудитори перевірили "Київавтодор" і виявили завищення вартості ремонту доріг на 11 мільйонів. До актів виконаних робіт було внесено недостовірні дані.

Повʼязані теми:

Наступна публікація