Спроба суїциду: у Києві жінка зависла на висоті 25 поверху, зачепившись за поручні балкона

Спроба суїциду: у Києві жінка зависла на висоті 25 поверху, зачепившись за поручні балкона

Перед спробою самогубства жінка посварилась зі своїм співмешканцем.

У Києві жінка намагалась викинутися з 25 поверху через сварку зі співмешканцем, але зачепилась за поручні балкона і зависла на висоті.

Про це повідомили у прес-службі патрульної служби України.

"Виклик про те, що в одному з будинків на вулиці Урлівській жінка кличе на допомогу, надійшов патрульним близько 2-ї години ночі, 23 лютого", - йдеться у повідомленні.

Коли правоохоронці прибули на місце виклику, до них підійшов чоловік, який розповів, що його співмешканка після сварки вийшла з квартири і зникла.

До пошуків жінки долучилися також небайдужі громадяни та сестра зниклої. Невдовзі на 25 поверсі будинку поліцейські почули крик.

"Піднявшись туди, поліцейські виявили жінку, що висіла на поручні балкону головою вниз та кричала. Інспектор патрульної поліції миттєво зреагував на такі дії жінки, схопив її за одяг та стягнув на підлогу", - додали правоохоронці, зауваживши, що жінка знепритомніла.

Після цього її занесли до квартири і надали домедичну допомогу, коли жінка опритомніла, то відмовилась від госпіталізації.

Нагадаємо, раніше у Києві жінка викинула із вікна восьмого поверху дитину і двох котів, а потім вистрибнула сама. Унаслідок трагедії вижила лише одна тваринка. Як з'ясувалося, загибла жінка працювала у суді та ділилась життєрадісними світлинами. Сусіди також розповіли, що у квартирі померлої постійно влаштовували гулянки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація