Стали відомі подробиці жахливої ДТП у Києві, після якої 7-місячна дитина впала в кому

Стали відомі подробиці жахливої ДТП у Києві, після якої 7-місячна дитина впала в кому

У ДТП постраждала 7-місячна дитина.

Винуватиця аварії замість того, щоб викликати "швидку", зачинилася в машині і чекала на свого чоловіка.

Жінка за кермом джипа протаранила мікроавтобус, відлетіла на пішохідний перехід, де і наздогнала пішоходів із візочком. Найбільше дісталося семимісячній дитині. Про це йдеться у сюжеті ТСН.19.30.

Жахлива ДТП сталася у Києві на перехресті вулиць Берлінського та Котовського. Мікроавтобус "Volkswagen" на невеликій швидкості рухався по головній, ліворуч у нього влетів "Nissan".

Сила удару була настільки сильною, що "німця" відкинуло на кілька метрів і розвернуло на 180 градусів. Він протаранив іще дві припарковані машини і зупинився в дереві.

"Nissan" після зіткнення з бусом відкинуло на тротуар, де позашляховик наїхав на родину з візком. Найбільше постраждала дитина. Немовля у вкрай складному стані забрали "швидкою" в лікарню "Охматдит".

Свідки стверджують, що після аварії винуватиця зачинилась у машині і навіть не намагалася допомогти потерпілим. Замість викликати "швидку допомогу", жінка викликала чоловіка.

"Коли сталася ДТП, вона не вийшла з машини, просто сиділа і все. Чекала на чоловіка, коли він приїде. Не надала першу допомогу, ми надали першу допомогу, викликали "швидку", - розповідає один з очевидців.

"Тяжка дитина, діагнозу немає. Тільки дитина постраждала, батьки цілі. Дитині 7,5 місяців", - розповів один із співробітників міліції, який виїхав на ДТП.

Сама винуватиця ДТП від коментарів відмовилася.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок аварії постраждала дитина впала в кому.

На Сирці водій джипа збив коляску з дитиною

На Сирці водій джипа збив коляску з дитиною

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аварії
Наступна публікація