У центрі Києва співробітник посольства Азербайджану влаштував п'яну аварію - ЗМІ

Водій Mitsubishi Outlander вилетів на зустрічну смугу, пошкодивши два автомобіля.

В центрі Києва на Бессарабській площі три автомобілі потрапили у масштабну аварію.

Інцидент стався вранці у суботу, 15 жовтня.

Винуватцем ДТП став водій автомобілі Mitsubishi Outlander, передає видання dtp.kiev.ua. Намагаючись на швидкості повернути з вулиці Хрещатик на бульвар Тараса Шевченка, він вилетів через тротуар на дорогу із зустрічним рухом.

В результаті автомобіль пошкодив бетонні півсфери, протаранив Renault і врізався у Toyota. Водій Renault отримав серйозні травми. На фотографіях та відео - пошкоджений автомобіль Renault.

За інформацією видання, за кермом Mitsubishi перебував співробітник посольства Азербайджану - чи-то заступник посла, чи-то сам посол. Також, за словами очевидців, водій перебував у нетверезому стані.

"Бульвар перекрили. Працювали медики, рятувальники, три патрулі поліції. Піднявся кіпеж. Приїхали дипломати з Азербайджану і навіть СБУ. Чи підтвердиться офіційно сп'яніння водія Mitsubishi, невідомо", - йдеться у повідомленні видання.

Зазначимо, що це, ймовірно, вже не перша аварія за участі співробітників азербайджанського посольства. Так, 16 червня 2016 року ЗМІ повідомляли про аварію на Поштовій площі у Києві, в якій нібито авто посольства Азербайджану розтрощило легковик із газовим балоном.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація