У центрі Києва невідомі на "Порше" з автомата обстріляли легковик

Невідомі постріляли на Глибочицькій і роз'їхалися.

На дорозі в центрі Києва водії авто влаштували стрілянину.

Інцидент стався ввечері у четвер, 3 жовтня, на вулиці Глибочицькій, 31.

На ексклюзивних кадрах ТСН видно, що срібний легковик обступили троє невідомих і почали сперечатися з водієм. Під час конфлікту пасажир автомобіля, який сидів на задньому сидінні, відкрив дверцята і втік з місця подій. Водій у свою чергу також натиснув на газ, йому вслід пролунало кілька пострілів. В одного з чоловіків у руках можна розгледіти предмет, схожий на пістолет, а в іншого - автомат.

Після цього агресори сіли у свої авто, серед яких "Порше", і кинулися наздоганяти опонента.

При цьому очевидці подій повідомили виданню Сегодня, що бачили, як два автомобілі заблокували третій, їхні водії вийшли з машини і почали сваритися з водієм заблокованого авто. Після цього нібито сталося кілька пострілів, потім всі три машини поїхали.

В центрі Києві невідомі влаштували стрілянину

В центрі Києві невідомі влаштували стрілянину

Свідки НП звернулися в столичну міліцію. "Дійсно, з різницею в хвилину до нас звернулися жінка та чоловік, які чули звуки стрілянини, а також людина, що побажала залишитися інкогніто, яка повідомила, що на місці події в одній із припаркованих поряд машин було розбито скло. Зараз на місце виїхала слідча група. На місці не виявлено слідів крові, але знайдено кілька осколків скла", - повідомили в міліції Києва.

Правоохоронці просять свідків події телефонувати "102".

Нагадаємо, на Київщині даішники обстріляли п'яного інкасатора. Чоловік мчав назустріч співробітникам ДАІ і зупинятись не планував

Повʼязані теми:

Наступна публікація