У Києві через значні опіки від окропу з бойлера померла однорічна дитина

Дівчинка, яку госпіталізували до опікового відділення, через кілька днів померла.

У Києві у Подільському районі через значні опіки загибла однорічна дитина.

Про це повідомили у прес-центрі ГУ НП міста Києва.

Зазначається, що до чергової частини надійшло повідомлення від лікаря про те, що до опікового центру доправили дитину з опіками тіла.

Батько дитини розповів, що жінка купала у ванній доньку, а із бойлера вилився окріп та потрапив на дівчинку. Дружина одразу витягла дитину з ванни та обробила опіки медичними засобами і поклала доньку спати. Проте, вже через деякий час вона почала погано себе почуватися – і жінка викликала "швидку".

"Дівчинка, яку госпіталізували до опікового відділення, через кілька днів померла", - розповів начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко.

За цим фактом слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство". Обставини події та причини смерті встановлюються.

Нагадаємо, у Дніпропетровській області 11-річний хлопчик надивившись відео в інтернеті, облив себе бензином та підпалив. Він в Обласній дитячій лікарні у вкрай тяжкому стані після самопідпалу. Це сталося біля Кривого Рогу. Облитися бензином та підпалити себе придумала компанія підлітків, надивившись роликів в Інтернеті. Унаслідок чого постраждав один хлопчик, йому не вдалося швидко загасити вогонь. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація