У Києві чоловіка розстріляли просто перед під'їздом

За фактом умисного вбивства розпочато кримінальне провадження.

Близько півночі у Дніпровському районі столиці чоловіка розстріляли просто перед під'їздом, потерпілий помер у лікарні вранці.

Про це повідомляє столична поліція.

Зі слів свідка, на Русанівському бульварі на вулиці біля під'їзду він побачив двох чоловіків. Один із них тримав у руці пістолет та здійснив п'ять пострілів і втік, інший чоловік впав на спину.

40-річного місцевого мешканця відправили до лікарні із вогнепальним пораненням голови, грудей та плеча. Вранці потерпілий помер від отриманих поранень.

На місці події поліція вилучила п'ять гільз патронів калібру 9 мм, дві кулі, автомобіль "Volkswagen Passat", зв'язку ключів від машини та квартири.

Поліція розпочала кримінальне провадження, з'ясовує причини та обставини події, намагається встановити особу зловмисника та затримати його.

Нагадаємо, у ці вихідні у Києві чоловіка застрелили просто перед дверима власної квартириЗазначається, що до поліції зателефонувала жінка та повідомила, що стріляли в її чоловіка, який повертався від друзів додому. Піднявшись на свій поверх, 54-річний киянин просто у коридорі отримав вогнепальне поранення в живіт та помер на місці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація