У Києві десятки підлітків почали "полювати" на педофілів і мало не скалічили чоловіка

У Києві десятки підлітків почали "полювати" на педофілів і мало не скалічили чоловіка

Столичні підлітки називають себе "мисливцями" за педофілами / Фото: olex-kurinniy.livejournal.com

Малолітні називають себе "Середнім сектором".

В одному з районів Києва неповнолітні "мисливці" за педофілами затримали чоловіка. І замість того, щоб передати його правоохоронцям, учинили самосуд. Потерпілого врятував простий перехожий, використавши травматичну зброю.

Їм - від 14-ти і більше. На вигляд вони як звичайні "тітушки", утім називають себе "мисливцями" за педофілами. Кличуть себе "Праве сафарі" або "Середній сектор". Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Уже більше двох годин вони чергують біля райвідділку. Там, на їхню думку, перебуває  педофіл. Напередодні група підлітків у соціальній мережі вийшла на слід. Як наживку для ймовірного педофіла використали свою подругу. За словами парубків, хлопець із сайту знайомств  пропонував дівчині інтим. Під час зустрічі 23-річного хлопця і його 14-річної жертви підлітки його схопили. Замість того, щоби передати його правоохоронцям, влаштували самосуд.

У Києві підлітки вчинили самосуд над педофілом

У Києві підлітки вчинили самосуд над педофілом

"Били його дуже сильно, били ногами", - говорить речник Київської міліції Юлія Мусташ.

"Крім того, що ми заламали йому руки і дали  один копняк, більше нічого не робили. Ми хотіли провести з ним профілактичну роботу і відпустити чи викликати міліцію та передати його їм", - говорить один із малолітніх "мисливців".

Саме в цей момент сталося непередбачуване. За словами неповнолітніх, по них почав стріляти невідомий. У міліції кажуть, що перехожий стріляв гумовими кулями в повітря і таким чином намагався врятувати чоловіка від хуліганських дій підлітків. Рятуючись від неповнолітніх кривдників, у найближчому відділенні міліції так званий педофіл написав заяву про побиття. Самі ж парубки провини за собою не відчувають, навпаки – упевнені, що роблять добру справу, виловлюючи педофілів.

У міліції не проти зробити світ чистішим, проте кримінальне провадження за частиною першою ст. 125 (нанесення легких тілесних ушкоджень) все одно відкрили.

Зараз правоохоронці  з'ясовують, чи справді потерпілий є любителем малолітніх дівчаток, або ж його обманним шляхом спровокували і хлопець не винен.

Кореспондент ТСН Іван Воробйов

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Проблеми підлітків
Наступна публікація