У Києві на вихідних закриють рух на деяких вулицях

У Києві на вихідних закриють рух на деяких вулицях

Також змінять рух деяких автобусів через ремонт

Через ремонтні роботи 20-22 травня повністю обмежать рух на вулиці Володимирській, на бульварі Тараса Шевченка, на проспекті Голосіївському та на вулиці Васильківській у Києві.

Про це повідомили у прес-службі КМДА.

"21 та 22 травня з 8:00 до 20:00, у зв'язку з влаштуванням верхнього шару асфальтобетонного покриття на перетині б-р Тараса Шевченка з вул. Володимирською, рух автотранспорту вул. Володимирською (на ділянці від вул. Льва Толстого до вул. Богдана Хмельницького) та на б-р Тараса Шевченка (від вул. Хрещатик до вул. Леонтовича, парна сторона бульвару) буде повністю обмежено", — йдеться у повідомленні.

Крім того, з метою виконання робіт із влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття, буде повністю обмежено рух транспорту на просп. Голосіївському (від будинку № 62 за місцевим проїздом до пров. Ужгородського) з 23:00 20 травня до 6:00 21 травня та на вул. Васильківській (від будинку № 4 до просп. Голосіївського) з 6:00 до 20:00 21 травня.

Крім того, з 6 год. до 20 год. вносяться зміни до роботи автобусних маршрутів № 91 та № 208.

Зокрема, рух автобусів маршруту № 91 організовується від вул. Анни Ахматової до Московської площі (без заїзду до ст. м. "Голосіївська").

Рух автобусів маршруту № 208 організовується від "Універсаму Біличі" до вул. Васильківської за діючою схемою руху, далі — вул. Стельмаха — просп. Голосіївський — вул. Маричанська — вул. Васильківська, далі — за діючою схемою руху (без заїзду до ст. м. "Голосіївська").

Повʼязані теми:

Наступна публікація