У Києві поліція чотири дні посилено охоронятиме центр міста

У Києві поліція чотири дні посилено охоронятиме центр міста

Фото: УНІАН

Поліція закликає дотримуватися встановлених правил поведінки.

У Києві більше тисячі поліцейських та військовослужбовців Національної гвардії охоронятимуть громадську безпеку у центрі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Зазначається, що протягом 21-24 березня у столиці відбудуться заходи із масовою участю громадян та засідання Ради.

Поліція інформує, що окрім урядового кварталу, посилені наряди правоохоронців нестимуть службу на зупинках громадського транспорту та у метрополітені.

Поліція закликає учасників масових заходів, киян і гостей столиці не порушувати закон та дотримуватися встановлених правил поведінки.

Нагадаємо, сьогодні, 21 березня, у Верховній Раді знову розглядають кандидатури на аудитора НАБУ, через яке минулого тижня зчинився скандал, а антикорупційний комітет просунув кандидатів до голосування парламентом без участі голови комітету. 

Верховна Рада України знову не змогла обрати аудитора НАБУ з двох кандидатів– Роберта Сторча та Найджела Брауна. 

Причому у рейтинговому голосуванні, яке дає змогу надалі голосувати за призначення, виграв Найджел Браун. Але на голосуванні за призначення голосів за нього не вистачило – всього 200 "за". Парубій направив запитання про кандидатури на доопрацювання у комітет з запобігання корупції. 

16 березня Верховна Рада не поставила на порядок денний питання вибору аудитора Національного антикорупційного бюро – у сесійній залі не вистачило голосів. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація