Вбита у Києві монахиня десять років видавала заповіти на своє майно різним людям

Міліція розповіла про подробиці жорстокого вбивства пенсіонерки.

Столичні працівники МВС розкрили вбивство черниці Флорівського жіночого монастиря / Фото: ГУМВС України в м. Києві
У Києві розкрили вбивство 64-річної монахині та затримали злочинців.

Про це повідомили у прес-службі столичної міліції.

"Днями працівники карного розшуку затримали двох місцевих чоловіків (25-річного мешканця Київщини та 23-річного киянина), які обґрунтовано підозрюються у вчиненні вбивства жінки. А згодом і їхнього поплічника – 33-річного уродженця Сумщини", - йдеться у повідомленні.

Як встановили правоохоронці, чоловіки вчинили жорстокий злочин із корисливих мотивів - один із затриманих був знайомий із потерпілою і розповів своїм поплічникам, що черниця має заощадження.

"Протягом останніх 10 років вона вісьмом громадянам, це точно ми встановили, давала заповіти на майно, яке в неї є – на квартиру, на все інше, - видавала себе за онкохвору. Люди приходили і допомагали. Нашим злочинцям стало відомо про те, що у потерпілої є кошти у сумі десь 7 тисяч доларів. У той час, коли її не було, вони зайшли в квартиру і чекали її протягом певного періоду, зараз вже встановили, десь протягом доби", - розповів начальник ГУ столичної міліції Олександр Терещук.

Наразі затримані зізналися у скоєнні вбивства. Їхню вину підтверджено проведеними експертизами, відтворенням подій та свідченнями.

До того ж під час проведення обшуку за місцем мешкання киянина міліціонери виявили бойову гранату РГД-5 та наркотичні речовини - амфетамін та канабіс.

Нагадаємо, у Києві 25 липня у під'їзді житлового будинку двоє невідомих вчинили напад на священика УПЦ МП. На четвертий день він помер, не приходячи до тями.

Міліція Києва затримала підозрюваних у вбивстві монахині Фролівського жіночого монастиря

Міліція Києва затримала підозрюваних у вбивстві монахині Фролівського жіночого монастиря

Повʼязані теми:

Наступна публікація