У Києві винахідливий злодій вивіз викрадене авто евакуатором

Чоловікові загрожує позбавлення волі терміном від семи до дванадцяти років.

У Києві чоловік за допомогою підробленого технічного паспорта обдурив водія евакуатора, який перевіз чужий автомобіль до гаражного кооперативу.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Зазначається, що до поліції звернувся 54-річний власник "KIA Sportage" з повідомленням про зникнення авто, яке він залишив на проспекті Комарова у Києві.

Пізніше слідчо-оперативна група дослідила місце події, опитала місцевих мешканців та співробітників фірм і магазинів, що розташовані поряд із місцем скоєння злочину.

Оперативники провели комплекс оперативно-розшукових заходів і встановили, що "KIA" вивезли за допомогою евакуатора.

"За два дні працівники карного розшуку територіального управління та Головного управління столичної поліції встановили місцезнаходження викраденого автомобіля - у боксі одного з гаражних кооперативів міста. Там затримали і чоловіка, якого обґрунтовано підозрювали у скоєнні цього злочину. Це 25-річний уродженець Запорізької області, раніше не судимий. Крім того, зловмисник якраз запросив майстра СТО, який мав виготовити "загублений" від автомобіля ключ", - йдеться у повідомленні.

Під час огляду правоохоронці вилучили викрадений "KIA Sportage", стартовий пістолет та автомобіль, який використовував чоловік.

Після проведення експертиз та збору доказової бази матеріали кримінального провадження із обвинувальним висновком направлені до суду для обрання покарання зловмиснику. Йому загрожує позбавлення волі терміном від семи до дванадцяти років.

Нагадаємо, раніше у Тернополі господар упіймав в оселі крадія, коли спостерігав за власною кішкою через домашню веб-камеру. Одного разу замість тварини він побачив людину, яка обчищала його шафу.

У Тернополі чоловік упіймав крадія, спостерігаючи за своєю кішкою через веб-камеру

У Тернополі чоловік упіймав крадія, спостерігаючи за своєю кішкою через веб-камеру

Повʼязані теми:

Наступна публікація