У київському метро п'яний дебошир чіплявся до жінки, побив пасажирів та вдарив поліцейського

У київському метро п'яний дебошир чіплявся до жінки, побив пасажирів та вдарив поліцейського

Фото: ТСН.ua

Хулігану загрожує до 5 років ув'язнення.

У Києва під час проїзду у метро 29-річний чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, почав чіплятися до жінки і лаятися.

Коли пасажири попросили правопорушника заспокоїтися, він вдарив двох чоловіків в обличчя, йдеться у повідомленні столичної поліції.

На станції метро "Кловська" працівник поліції метрополітену зупинив дебошира і зробив усне зауваження. Але той вдарив поліцейського та почав йому погрожувати.

У підсумку хулігана затримали. Поліція розпочала розслідування за ч. 3 ст. 296 (хуліганство) та ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

На період слідства зловмисник перебуватиме під домашнім арештом, йому загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, на відеохостингу YouTube опублікували відео із чоловіком, який роздягнувся перед поліцейськими на станції метро у Москві. Полісмени просили пасажира показати вміст своїх кишень, однак той їм відмовив.  Він вимагав пояснити причину, за якої його вважають підозрілою особою. Після цього полісмени нібито почали погрожувати і сказали, що йому доведеться або роздягатися повністю, або поїхати із ними до відділку, де йому влаштують "адміністративний урок за непокору співробітникам поліції". Пасажир поспішав, тому роздягнувся перед поліцією.  

Повʼязані теми:

Наступна публікація