У Парку Слави сварилися через портрет Сталіна, а до Музею ВВВ не пустили чоловіка з бутафорськими орденами

У Парку Слави сварилися через портрет Сталіна, а до Музею ВВВ не пустили чоловіка з бутафорськими орденами

У Києві виник конфлікт через портрет Сталіна / Фото: Facebook/Eldar Sarakhman

Наразі жодних акцій або ходи на території музейного комплексу немає.

У Києві біля парку Слави, де тривають заходи на честь Дня Перемоги, виник конфлікт через портрет Сталіна, який принесла група жінок у червоних куртках.

Така поведінка літніх жінок викликала обурення інших громадян, через що між ними виникла суперечка. Проте розвитися їй не дали співробітники міліції, які оточили сторони конфлікту, пише УНІАН.

Загалом сьогодні вжито безпрецедентних заходів безпеки. Зокрема, біля входу до Музею Великої Вітчизняної війни стоять кордони правоохоронців, рамки безпеки встановлено на підході до комплексу Батьківщина-мати і площі, де відбудеться прийняття військової присяги новобранцями окремого полку президента України та 101-ї окремої бригади охорони генерального штабу Збройних сил України.

Окрім правоохоронців, порядок забезпечують батальйон міліції особливого призначення "Київ-1" і рота міліції особливого призначення з Волинської області "Світязь".

Представники батальйонів не пропустили чоловіка в гімнастерці й галіфе з бутафорськими орденами, який зухвало поводився, кричав, розмахував руками, передає Інтерфакс-Україна.

Жодних акцій або ходи на території комплексу немає. Гуляє велика кількість людей, які вітають ветеранів.

Як повідомлялося раніше, у Москві громадян не пускають на парад за кілька кілометрів і вимагають "спецперепустку".

Повʼязані теми:

Наступна публікація