У столичному парку "Нивки" затримали педофіла

У столичному парку "Нивки" затримали педофіла

Фото: ГУ НП у м. Києві

Підліток за допомогою друзів затримав збоченця і викликав поліцію.

У столичному парку "Нивки" затримали 53-річного педофіла.

Про це повідомляє поліція Києва.

Чоловік зв'язувався із жертвою через соціальну мережу, куди надсилав фото порнографічного характеру та призначав зустрічі. Із заявою до поліції звернувся 16-річний киянин, стосовно до якого невідомий вчинив ці розпусні дії.

Хлопець розповів, що до нього у соцмережі почали надходити повідомлення від чоловіка, який запропонував йому вступити у статевий зв'язок.

Для затримання та передачі педофіла поліції підліток погодився на переписку.

Фото: ГУ НП у м. Києві

Збоченець запропонував підлітку зустрітися біля метро "Нивки", звідти вони пішли в парк, де хлопець разом із друзями затримав "розбещувача" та зателефонував у поліцію.

У телефоні чоловіка знайшли фото та відео порнографічного характеру.

Стосовно нього відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України, йому загрожує обмеження або позбавлення волі до п'яти років.

Нагадаємо, у Києві директора лялькового театру звинувачують у розбещенні 8-річної дівчинки. Чоловіка запросили працювати аніматором на дитячий день народження. Під час святкування він заманив 8-річну дівчинку до окремої кімнати, де, користуючись безпорадним станом дитини, вчинив стосовно неї розпусні дії. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація