Ведуча телеканалу стверджує, що її звільнили після інциденту з велопатрулем

Ведуча телеканалу стверджує, що її звільнили після інциденту з велопатрулем

Ведуча телеканалу стверджує, що її звільнили після інциденту з велопатрулем

Фото: Facebook/Ліна Нерус

На каналі цю інформацію спростовують.

Ведуча NewsOne Ліна Нерус заявляє, що її звільнили з каналу заднім числом після інциденту з велополіцією, який набув широкого розголосу через соцмережі та ЗМІ. Керівництво каналу цю інформацію спростовує.

Як повідомлялося на сторінці "Київ Оперативний", жінка припаркувалася на зупинці громадського транспорту, а коли патрульний велопатруля попросив її переставити авто, жінка начебто відмовилась це робити та не згодна з тим, що її авто заблокували, наїхала на поліцейського заднім ходом. Поліцейського шпиталізували. Також повідомляється, що на місце події прибув її чоловік – сбівець та почав "вирішувати питання".

Як розповіла ТСН.ua телефоном телеведуча, вона не пручалась діям поліції та була готова перепаркувати авто, але поліцейський сказав, що буде оформлювати протокол та викликати евакуатор. За її словами, правоохоронець поводився вкрай грубо, казав "починається твоє життя на нарах", кинув свій велосипед на капот авто та намагався проникнути в машину, викрутити кермо, тощо. Через те, розповіла Нерус, вона не виходила з авто півтори години – протокол оформили, спілкуючись через привідкрите вікно авта, документи жінка показувала через скло. Ведуча була готова сплатити штраф на місці, але не віддавати машину на штрафмайданчик.

За півтори години, розповіла Нерус, вона вийшла з авта й тут їй скрутили руки, повалили на землю та вдягли наручники. На цей момент до велополіцейських приєднались ще два патрулі.

На місце інциденту приїхав чоловік ведучої, він викликав працівників прокуратури. За твердженням Нерус, ані на велосипеді, ані на машині пошкоджень не зафіксували.

Ведуча підтверджує, що поліцейського забрала швидка, проте стверджує, що протягом всього часу з'ясування питань, він був активним. Для неї також викликали швидку – у лікарні зафіксували пошкодження та рекомендували тиждень повного спокою.

Керівництво каналу, каже Нерус, вирішило звільнити ведучу, дізнавшись про інцидент з Мережі. Як повідомила ведуча, її звільнили днем, у який і стався інцидент.

Ведуча написала заяву до прокуратури та збирається боротись за свою репутацію, доводити свою правоту у інциденті з поліцією. Поновлюватись на каналі через суд Нерус не збирається.

Зазначимо, що офіційно канал спростовує звільнення співробітниці заднім числом та називає це викривленням фактів. Канал заявляє, що Нерус не є їхньою співробітницею з 31 серпня 2016 року - саме в цей день, за повідомленням, спливла дія контракту з ведучою.

"Ліна Нерус дійсно була ведучою на телеканалі NewsOne. Проте 31 серпня 2016 року закінчився термін контракту з телеканалом, відповідно на даний момент вона не має жодного відношення до телеканалу, і тим більше не могла бути звільнена, оскільки не перебувала у трудових відносинах з телеканалом на момент події", - повідомила генеральний директор NewsOne Олена Рудик.

Щодо інформації, наданої ведучою ТСН.ua, канал заявив: "Телеканал NewsOne дорожить своїми співробітниками і готовий захищати їх у будь-яких ситуаціях. У зв'язку з цим, ми не могли не відреагувати на спотворення фактів "ТСН" та особистих постах колишньої ведучої телеканалу NewsOne, що говорять про те, що ведуча була звільнена у день скандального інциденту з велополіцією. Контракт з Галиною Нерус закінчився 31 серпня 2016 року і не був продовжений. Останній ефір новин з ведучою Галиною Нерус вийшов 5 червня 2016 року".

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація