Винуватиця кривавої ДТП на автомийці пояснила свою божевільну поведінку

Винуватиця кривавої ДТП на автомийці пояснила свою божевільну поведінку

Винуватиця кривавої ДТП на автомийці пояснила свою божевільну поведінку

Винуватиці ДТП загрожує 8-річне ув'язнення

Жінка не була під дією алкоголю або наркотиків.

Жінці, яка скоїла резонансну ДТП на вулиці Борщагівській у Києві, оголосили підозру за статтею "порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило тяжкі тілесні ушкодження". Найближчим часом їй оберуть запобіжний захід, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

У крові жінки не знайшли слідів ні наркотиків, ані алкоголю.

Три дні тому "Фіат" на великій швидкості влетів на столичну автомийку, де збив 36-річного Олександра Кишканя. Через переломи кісток таза і відкритий перелом черепа він і досі бореться за своє життя.

Після ДТП кермувальниця авто звинувачувала автомийників, буцімто вони заздалегідь побили збитого. Свою тодішню поведінку пояснила так: була у стані шоку.

"Я була в стані стресу, шоку. Ви знаєте, що буває, коли на тебе всі кричать? Мене просто довели всі до такого – захисна реакція. Із цим Олександром – щоб у нього все було добре. Більше мене взагалі нічого не хвилює", - розповіла винуватиця ДТП.

Правоохоронці кажуть, що жінка зі слідством співпрацює. "Ми поки не можемо стверджувати, чи ця дорожньо-транспортна пригода сталася через дорожні умови, чи з вини водія. У випадку доведення вини жінці-водію загрожує до восьми років позбавлення волі", - розповіла речник поліції Оксана Блищик.

Батькові двох дітей, тим часом, після кількох операцій на черепі планують зробити ще одну – скласти докупи роздроблені кістки таза. Його родичі просять усіх небайдужих здати кров для Олександра Кишканя в Київському міському центру крові.

Як уже повідомлялося, неадекватна "леді" за кермом "Фіата" скалічила чоловіка на автомийціОчевидці кажуть, що винуватиця ДТП поводилася неадекватно: нецензурно лаялася, посміхалася, сміялася, бігала та заявляла, що заїхала на мийку по справах. "Враження, що під наркотичним впливом", - каже один зі свідків.

Наступного дня стало відомо, що збитий жінкою киянин прийшов до тями після 4-годинної операції. Однак загроза його життю не минула.

Жінці, яка скоїла резонансну ДТП на вулиці Борщагівській у Києві, оголосили підозру

Жінці, яка скоїла резонансну ДТП на вулиці Борщагівській у Києві, оголосили підозру

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація