Власник виявленого в Києві арсеналу зброї повісився

Власник виявленого в Києві арсеналу зброї повісився

Фото: Національна поліція України

Завдяки його смерті родичам, а потім і правоохоронцям стало відомо про схрон.

Київські правоохоронці викрили одну з найбільших схованок боєприпасів за останній час. П'ять видів гранат, вогнепальна зброя, вибухові речовини та детонатори зберігалися у звичайному гаражі, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Гараж, що перетворився на військовий склад, знаходиться у кооперативі в спальному районі Києва. Там виявили майже 60 гранат із запалами, пістолети з набоями та вибухові пакети. Ані власник гаража, ані дирекція кооперативу про схованку не знали.

"Це приватна власність. Я не маю права перевіряти гараж", - прокоментував голова кооперативу Петро Лютий.

Гараж належить 46-річному киянину, однак користувався ним його молодший брат. Нещодавно його знайшли повішеним. Тоді ж родичі вирішили перевірити гараж. Там натрапили на схрон і викликали поліцію.

Загиблий в армії не служив, проте в гаражі часто з'являвся з друзями. "У померлого було виявлено схеми мінування, схеми розташування боєприпасів, а також схеми закладки мінування різноманітних об'єктів", - розповів начальник київської поліції Андрій Крищенко.

Зброю відправили на експертизу. Якщо правоохоронці знайдуть спільників загиблого – їм загрожує до п'яти років ув'язнення.

Місяць тому арсенал зброї виявили в рейсовому автобусі на Дніпропетровщині. Можливого власника небезпечного багажу затримали до того, як він сів в автобус.

Кореспондент ТСН Антон Страшко

Київський гараж перетворили на величезний сховок нелегальної зброї

Київський гараж перетворили на величезний сховок нелегальної зброї

Повʼязані теми:

Наступна публікація