З'явилось відео з Будинку профспілок після потужного вибуху

З'явилось відео з Будинку профспілок після потужного вибуху

Наслідки вибуху у Будинку профспілок

Вибух пропалив наскрізну дірку в столі і пошкодив стелю.

Журналістам ТСН показали кімнату Будинку профспілок, у якій стався вибух. Як відомо, пакунок з вибухівкою пронесли в кімнату під виглядом ліків.

Як повідомляє кореспондент ТСН.Особливе, вибух був такої сили, що осколки розлетілись по всій кімнаті, а стіл, на якому стояв пакунок, пробило наскрізь.

На кадрах чітко видно, яку величезну дірку утворив вибух на столі. Вона абсолютно наскрізна і закінчується на підлозі. Сліди вибуху також помітно і на стелі.

Водночас, до Будинку профспілок не хочуть пускати слідчу групу через певну недовіру їм. Тож, розслідувати цей випадок євромайданівці збираються своїми силами.

Нагадаємо, інцидент трапився в середу, 6 лютого, на 5 поверсі Будинку профспілок. Невідомі принесли в кімнату пакунок з написом "ліки". Вибух пролунав, коли пакет намагались відкрити.

В результаті цього постраждали двоє хлопців. Одному з них довелось ампутувати кисть лівої руки, але, водночас, медикам вдалося врятувати йому постраждале око. Іншого активіста, за даними міліції, доставили в лікарню з опіком очей.

Вибух в Будинку профспілок пропалив стіл і пошкодив стелю

Вибух в Будинку профспілок пропалив стіл і пошкодив стелю

Повʼязані теми:

Наступна публікація