Заступник Кличка пояснив, як отримати перерахунок за холодні батареї

Заступник Кличка пояснив, як отримати перерахунок за холодні батареї

У будинках, де є лічильники, перерахунку не буде / Фото: УНІАН

У кожному випадку питання буде вирішуватись окремо.

Сьогодні, 13 січня, заступник голови КМДА Петро Пантелеєв розповів, яким чином будуть компенсовані витрати за недодане комунальними підприємствами тепло. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Пантелеєв розповів, що перерахунок застосовуватиметься лише у будинках, де відсутні теплові лічильники, за рішенням спеціальної комісії.

Зараз київська влада структурує причини того, чому близько 700 будинків мали незадовільну температуру опалення.

"У першу чергу, ми розроблятимемо заходи для усунення недогріву. Однак, якщо це неможливо зробити в найближчій перспективі і на їх ліквідацію необхідні значні кошти, прийматиметься рішення про запровадження перерахунку. Якщо послуга не була надана в повному обсязі теплопостачальною організацією або з інших технічних причин, це може стати причиною для зменшення розміру оплати", - каже чиновник.

Крім того Пантелеєв закликав киян утеплювати оселі. Заступник Кличка каже, це збереже і енергоресурси, і кошти громадян. За словами чиновника, міська влада запровадила на сайті рубрику порад з енергозбереження, де постійно консультує киян щодо методів енергозбереження.

Раніше КМДА розповіла, що з похолоданням у Києві будуть підвищувати подачу тепла до будинків, проте це позначиться на платіжках.

Повʼязані теми:

Наступна публікація