Астрологиня назвала найбільш ревнивих жінок серед знаків зодіаку

Астрологиня назвала найбільш ревнивих жінок серед знаків зодіаку

Фото: Getty Images

Ревнощі не даремно називають "зеленооким чудовиськом" — вона здатна отруїти будь-які, навіть найміцніші, взаємини.

Як зрозуміти, що людина схильна до ревнощів і яку роль в цьому відіграє час народження? Астрологиня Людмила Булгакова назвала найбільш ревнивих жінок зодіаку.

Риби (19.02 – 20.03)

Жінки-Риби, незважаючи на свою зніженість і інфантильність, в плані ревнощів є справжніми Отелло в спідниці. Підозри у них виникають з приводу, а часом і зовсім без приводу, і їхній другій половинці доводиться виносити неймовірні за ступенем палкі сцени ревнощів. Втім, неодмінно дістанеться і суперниці: вона може не сумніватися, що представниці знака знайдуть спосіб їй помститися.

Діва (22.08 – 23.09)

Жінки-Діви не ревнують без приводу. Перш ніж висувати коханій людині претензії, вони точно все розвідають, неодноразово  перевірять телефон, а в складному випадку навіть простежать за невірним коханим, використавши для цього взяту в каршерінгу машину, перуку і окуляри. І тільки після того, як жодних сумнівів не залишиться, жінки знака почнуть діяти: швидше за все, вони просто — без істерик — виженуть зрадника на всі чотири боки.

Телець (21.04 – 21.05)

Жінки-Тельці якимось незрозумілим навіть їм — можна сказати, звіриним — чуттям дізнаються, що кохана людина їх зраджує. Водночас вони довго розгойдуються, вирішуючи, що саме зробити, після чого показують невірній другій половинці небо в діамантах. Найпростіше, що представниці знака вирішать зробити в цей час, — влаштувати перманентні скандали з істериками і биттям посуду, а в особливо важкому випадку можуть і суперниці кислотою в обличчя хлюпнути.

Читайте також: Астрологиня назвала найкращих господинь зодіаку

Повʼязані теми:

Наступна публікація