Астролог назвав знаки Зодіаку, які не вміють любити

Астролог назвав знаки Зодіаку, які не вміють любити

Фото: Getty Images

Любов здається нам найбільш бажаним почуттям з усіх, які дано відчувати людині, так би мовити, за замовчуванням.

Тому ми впевнені, що люблять всі без винятку, але насправді це не так. Астропсихолог Валентина Віттрока назвала знаки Зодіаку, які не вміють любити.

Козеріг (22.12 — 20.01)

Козероги — найбільш закритий і, чого вже тут гріха таїти, самий корисливий знак Зодіаку, недарма їх життєве кредо — "я використовую": вони вміло користуються як шансами, які надає їм життя, так і оточуючими їх людьми — від знайомих і друзів до рідних і коханих. Представників цього знаку відрізняє емоційна стриманість, вони не вважають за потрібне витрачати душевні сили на відносини, цілком достатньо, що будуть любити їх, вони ж дозволять близьким це робити.

Близнюки (22.05 — 21.06)

Близнюки для любові занадто непостійні: вони, подібно до гоголівської нареченій з "Одруження", ніяк не можуть визначитися з тим, хто насправді їм миліше, тому в результаті не люблять нікого. Але, навіть зустрівши другу половинку, представники знака, в силу їх подвійності, насилу з нею уживаються: сьогодні їм здається, що вони люблять чоловіка або дружину до безпам'ятства, а завтра вже насилу переносять їх присутність поруч — про яку любов тут може йти мова?

Телець (21.04 — 21.05)

Тельці найбільше на світі люблять себе — точніше, свої чуттєві задоволення: смачну їжу, зручну і дорогий одяг, автомобілі преміум-класу, домашній затишок і комфорт, хороший секс. Такі приземлені відчуття складно поєднуються з піднесеними почуттями, тому представники знака, вибираючи між першим і другим, вважають за краще насолоди. Що ж до любові, то вона для них існує переважно у вигляді сексу — так вони можуть отримувати те, що хочуть, нічого не віддаючи натомість.

Читайте також: Астролог назвав найпалкіших чоловіків Зодіаку

Повʼязані теми:

Наступна публікація