Астрологиня назвала знаки зодіаку, які ніколи не покинуть того, кого покохали

Астрологиня назвала знаки зодіаку, які ніколи не покинуть того, кого покохали

Фото: Getty Images

Під час реєстрації шлюбу наречений і наречена дають обітницю бути одне з одним за будь-яких обставин, вони обіцяють бути поруч в горі і радості, багатстві і бідності, здоров'ї і хвороби, однак чи тримають її під час спільного життя?

Астрологиня Людмила Булгакова назвала знаки, які ніколи не покинуть того, кого покохали.

Рак (22.06 – 22.07)

Раки — знак сімейний, тому вони дорожать взаєминами близькими людьми. Свою другу половинку вони не зрадять за жодних умов, навіть якщо вона — поза всякими сумнівами — буде винна в тому, в чому її звинувачують. Найголовніше для представників знака — стосунки з коханою людиною, а все інше, як то кажуть, потім. Тому, якщо вона вирішить "стріляти", вони, як прийнято говорити в таких випадках, будуть підносити патрони.

Риби (19.02 – 20.03)

Риби, однією з основних якостей яких є жертовність, як правило, присвячують близькій людині життя. Вони впевнені, що робити для неї все можливе і неможливе — їхній обов'язок, тому готові робити все для того, щоб їй було добре, навіть якщо особисто їм це приносить певні незручності. Не здатні представники знака і на зраду, особливо якщо їхня друга половинка виявиться в складному становищі — вони ніколи її не залишать.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Козороги, незважаючи на зовнішню стриманість і навіть холодність, в глибині душі дуже дорожать людиною, з якою їх пов'язують близькі стосунки. В їхньому спільному житті не все йде гладко, більш того, вони можуть виявляти своє невдоволення поведінкою другої половинки, але кинути її представникам знака і на думку не спаде. Для того щоб вони це зробили, повинно відбутися щось дуже серйозне — наприклад, близька людина має піти від них першою.

Читайте також: Гороскоп на 16 серпня для всіх знаків зодіаку: день, коли активізуються сили зла

Повʼязані теми:

Наступна публікація